REKLAMI GEÇ

Dokuzkavaklar’a köprülü kavşak

Dokuzkavaklar’a köprülü kavşak

Denizli Belediye’si Dokuzkavaklar Mahallesi’nde iftar yemeği verdi. Yemeğe katılan Belediye Başkanı Osman Zolan, Dokuzkavaklar Mahallesi’nde uzun zaman beri devam eden kamulaştırma davasının sonuçlandığını ve mahalleye köprülü kavşağın yapılacağını açıkladı.

/ DENİZLİHABER / 18 Temmuz 2013 Perşembe, 12:54

Denizli Belediyesi tarafından düzenlenen mahalle iftarları devam ediyor. Son olarak Dokuzkavaklar Mahallesi’nde gerçekleştirilen iftara, Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan ile birlikte katıldı.

Başkan Zolan burada yaptığı konuşmada Dokuzkavaklar Mahallesi’ne bir ‘Kültür Merkezi’ inşa edileceğini dile getirdi. Başkan Zolan, Zeybek Kavşağı olarak bilinen mevkide ise bir köprülü kavşak yapılacağı yapılacağını da söyledi.

Dokuzkavaklar Mahallesi’ne yeni hizmetlerin hazırlıklarını yaptıklarını dile getiren Başkan Zolan,“ Bu mahalleye bir ‘ Kültür Merkezi’ yapacağız. Eski İmam Hatip Lisesi’nin bulunduğu bölgede yapılacak merkezden gençlerimiz, çocuklarımız, özellikle hanım kardeşlerimiz kısaca bölge halkımız yararlanacak. Burası bilgisayar laboratuarları, okuma salonları, spor salonları, gençlerimize ve hanımlara yönelik kursların gerçekleştirileceği çok amaçlı salonların yer aldığı bir merkez olacak” dedi.

KÖPRÜLÜ KAVŞAK YAPILACAK
Uzun zamandan beri kamulaştırma çalışmaları devam eden Zeybek Kavşağı’nda sona gelindiğini belirten Başkan Osman Zolan, “Uzun zamandır davalarla uğraştığımız, kamulaştırmak için uğraştığımız Zeybek Kavşağı’nda bir köprülü kavşağın yapımına kısa sürede başlayacağız. Şimdiden mahallemize, Denizlimize hayırlı olsun” diye konuştu.
Daha sonra teravih namazı kılmak için Tekkeköy Mahallesi’ne geçen Başkan Zolan teravih namazı sonrası gerçekleştirilen sohbet toplantısında mahalle sakinleri ile bir araya geldi.
Başkan Zolan, “Biliyorsunuz ki Denizlimizin 28 yıllık büyükşehir hayali gerçekleşti. Büyüşehir demek büyük hizmetler demek. Büyükşehirle birlikte kaynaklar artacak. Kaynakların artması demek Denizli’nin daha büyük projelere kavuşması demek. Bizim amacımız bu kenti Denizli insanına yakışır bir hale getirmek. Elbirliği ile bu kenti bir dünya kenti yapacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı