REKLAMI GEÇ

Fesleğene spor salonu

Fesleğene spor salonu

Denizli Belediye tarafından Atatürk İlkokulu Spor Salonu Mart ayının sonunda hizmete girecek. Spor Salonu inşaatını gezen Belediye Başkanı Osman Zolan, 1,5 milyon TL’ye mal olacak olan spor salonunun tiyatro gösterilerinde de kullanılabileceğini açıkladı.

/ DENİZLİHABER / 18 Şubat 2013 Pazartesi, 16:55

Denizli Belediyesi, Fesleğen Mahallesi’nde bulunan Atatürk İlkokulu’na spor salonu yapıyor. Salon 1,5 milyon liraya malolacak.

Atatürk İlkokulu Spor Salonu inşaatını ziyaret ederek incelemelerde bulunan Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, spora verilen desteğin herkes spor yapıncaya kadar devam edeceğini söyledi.

Atatürk İlkokulu Spor Salonu’nun 1,5 milyona mal olacağını açıklayan Başkanı Zolan, “Spor salonu 1200 m2’lik bir alana inşa ediliyor. 500 seyirci kapasiteli tribünü olacak. Burada 2500 öğrencimiz var. Ama spor yapabilecekleri bir alanları yok. Çocuklarımızın eğitime sadece ders olarak bakan bir hale gelmesini istemiyoruz. Denizli Valiliği ve Milli Eğitim Müdürlüğü’yle yaptığımız protokol çerçevesinde buraya spor salonu yapmaya karar verdik. Amacımız 2500 çocuğumuzun spor ihtiyacını gidermek ve bölgede sporu teşvik etmektir” dedi.

Spor Salonu’nun çok amaçlı kullanılabileceğini de vurgulayan Zolan, şunları söyledi: “Salonu, tiyatro gösterilerinin de yapılabileceği çok amaçlı kullanım imkanı sunan nitelikte yapıyoruz. Yapımında belli bir noktaya geldik. Mart sonunda kullanıma açacağız. Günde 2-3 saat kullanımını arzu etmiyoruz. Mümkünse 10-15 saat kullanılsın istiyoruz. Bu bölgedeki kardeşlerimiz akşamları, hafta sonu kullanılabilsin istiyoruz.”

Yorumlar

Cihan   -  Bağlantı 19 Şubat 2013, 17:39

FESLİKAN Mah. yapılan Spor salonu hayırlı olsun.İnşallah diğer okullarda yıkılıp tekrar projelendirilir.Depreme dayanıklı olur ve spor salonları da olur.
Okulların güçlendirilmesi yerine yıkılıp yeniden yapılması lazım.

Cihan   -  Bağlantı 19 Şubat 2013, 17:38

FELİKAN Mah. yapılan Spor salonu hayırlı olsun.İnşallah diğer okullarda yıkılıp tekrar projelendirilir.Depreme dayanıklı olur ve spor salonları da olur.
Okulların güçlendirilmesi yerine yıkılıp yeniden yapılması lazım.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı