REKLAMI GEÇ

Köy ve mahalle muhtarları toplandı

Köy ve mahalle muhtarları toplandı

Denizli Vali Abdülkadir Demir, geçen ay merkez mahalle ve merkeze bağlı köy muhtarları ile bir araya gelerek sorunlarını dinlemişti. Vali Demir, yeni bir toplantı düzenleyerek, sorunların çözümü için ilgili kurum ve kuruluş müdürleriyle muhtarları bir araya getirdi.

/ DENİZLİHABER / 19 Haziran 2013 Çarşamba, 14:26

Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya Denizli Valisi Abdülkadir Demir’in yanı sıra, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci, Emniyet Müdürü Zeki Bulut, Jandarma Komutanı Kurmay Albay Ferdi Korkmaz, Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül, daire müdürleri ve muhtarlar katıldı.

Vali Abdülkadir Demir “ 15 Mayıs 2013 tarihinde Denizli merkez mahalle ve merkeze bağlı köy muhtarları ile bir araya gelerek bir toplantı gerçekleştirmiştik. Toplantı sonucunda muhtarlarımızın taleplerini alarak sorunlarını dinlemiştik. Bütün kurumlara muhtarlarımızın taleplerini yazılı olarak ilettik. Kurumlarımız bu taleplerle ilgili çalışmalarını tamamladı” dedi.

Son toplantıda ise kurum müdürlerinin muhtarların talepleriyle ilgili neler yaptıklarının değerlendirildiğini açıklayan Vali Delir, “Özellikle mahalle ve köy muhtarları bulundukları yerde devletin temsilcisi konumunda. Dolayısıyla vatandaşla birebir muhatap olan kişiler. Bu sebeple muhtarlarımızın talepleri hepimiz açısından önemli. Bugünde bu konularda değerlendirmeler yaparak ne kadar mesafe aldığımız görmüş olacağız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı