REKLAMI GEÇ

Kahraman itfaiyeci DENİZLİHABER konuştu

Kahraman itfaiyeci DENİZLİHABER konuştu

Belediye Sanat Merkezi’ndeki yangında tavanı çökmeden kısa bir süre önce durumu fark ederek içeride çalışan 15 itfaiye erini uyarıp binadan çıkmalarını sağlayan 26 yıllık kahraman itfaiyeci İsa Bay, ilk kez denizlihaber’e konuştu. Bay, mütevazi bir şekilde “Ben görevimi yaptım” dedi.

/ DENİZLİHABER / 17 Ocak 2012 Salı, 16:43

Denizli Belediyesi ekipleri Sanat Merkezi’nde inceleme ve enkaz kaldırma çalışmalarını sürdürürken, yangından ilginç bir kahramanlık, tecrübe ve dikkat hikayesi çıktı. İlk kez denizlihaber’in duyurduğu bu hikayenin kahramanı ise itfaiyede 26 yıldır çalışan, Yangın Önleme ve Müdahale Şefi İsa Bay. Bay,  dikkatiyle büyük bir facianın yaşanmasını önleyip, arkadaşlarını kurtardı.

Büyük bir facianın yaşanmasını önleyen İsa Bay ilk kez denizlihaber’e konuştu. Bay, “Kolay bir yangın olmayacağını biliyorduk. Olay yerine vardığımızda çatıdan yoğun duman çıkıyordu. Yangın merdiveninden çıktık. İçeride çalışırken asma tavanlardan dökülmeler olduğunu fark ettim. Olağanüstü bir durumun olabileceğini düşünerek içeride ve çatıda çalışan arkadaşların hemen dışarı çıkmasını istedim. 15 itfaiyeci arkadaşımız binanın içinde yangına müdahale ediyordu. Benim görevim çevreyi kontrol etmek. Arkadaşları çıkardıktan bir süre sonra çatı çöktü. Yangınlarda istemediğimiz olaylar karşımıza çıkabilir. Bunu bilerek bu görevi yapıyoruz. Bu önlemi almasaydık birkaç arkadaşımızı kaybedebilirdik. Ben görevimi yaptım” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı