REKLAMI GEÇ

Türk Telekom,OSB’nin iletişim altyapısını kuracak

Türk Telekom,OSB’nin iletişim altyapısını kuracak

TÜRKİYE ekonomisinin önemli çarklarından biri olan ve 24 bin çalışanla 157 firmanın faaliyet gösterdiği ülkenin en büyük 10’uncu organize sanayi bölgesi olan Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nin (OSB), iletişim altyapısını Türk Telekom kuracak.

/ DENİZLİHABER / 3 Mayıs 2013 Cuma, 10:39

Ferah IŞIK / DENİZLİ,(DHA)

Türk Telekom ile Denizli OSB arasında protokol imzalandı. Protokol ile bölgede faaliyet gösteren sanayicilere fiber optik altyapı üzerinden geniş bant hizmetleri sunulacak. Denizli OSB Bölge Müdürlüğü’nde düzenlenen protokol imza törenine Türk Telekom Kurumsal Müşteri Başkanı Mehmet Ali Akarca, Denizli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Uslu, Denizli OSB Bölge Müdürü Tanju Beştaş, Türk Telekom Denizli İl Müdürü Osman Karakaş katıldı.

Türk Telekom Kurumsal Müşteri Başkanı Mehmet Ali Akarca, sundukları yenilikçi teknolojiler ve altyapı ile Denizli OSB’de yer alan şirketlerin zorlu pazar koşullarında daha güçlü hale gelmelerini sağlamayı amaçladıklarını belirtti. Akarca, “Gerek bireysel gerekse kurumsal bazda tüm müşterilerimizin telekomünikasyon alanında dünya standartlarında, modern ve kaliteli iletişim hizmetlerine ulaşmaları öncelikli hedefimiz. Bunu sağlamak için yatırımlarımızı kesintisiz olarak sürdürüyoruz. Denizli Organize Sanayi Bölgesi ile imzaladığımız işbirliği ile bu bölgede faaliyet gösteren sanayicilerimize, iletişim alanında hız ve verim kazandırmayı amaçlıyoruz. Böylelikle burada bulunan müşterilerimizin rekabet güçlerini daha da artırabilmelerinde önemli bir rol üstleneceğimize inanıyoruz. Hayata değer katan yeni ürün ve hizmetler sunmak için yatırımlarımız gelecekte de devam edecek. Denizli OSB ile 5 yıllık sözleşme yaptık” dedi.

Denizli OSB Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Uslu, Denizli OSB ve Türk Telekom arasında imzalanan protokolün, sanayicilerin haberleşme hizmetlerinde sağlıklı, kesintisiz, sürekli hizmet almalarını sağlayacak, en son teknolojiyi içeren ürünler ile güçlü bir haberleşme altyapısı kurulumunu kapsadığını söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı