REKLAMI GEÇ

Başkan Zolan dert dinledi

Başkan Zolan dert dinledi

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, 642 konutluk Umutkent 2’de oturan vatandaşların sorunlarını dinledi.

/ DENİZLİHABER / 22 Aralık 2012 Cumartesi, 15:54

Umutkent 2’de yapılan toplantıya, Başkan Zolan’ın yanı sıra Başkan Yardımcıları Mahmud Güngör, Mustafa Gökoğlan, Nilgün Ök ve Şamil Çınar ile daire müdürleri katıldı. Toplantıda mahalle sakinlerinin, site ve apartman yöneticilerinin görüş ve önerileri ele alındı.

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Bölge Hastanesi, Kızılay Bölge Müdürlüğü Hizmet Binası ve Merkez Bankası Hizmet Binası’nın bu bölgeye yapılacağını söyleyen Zolan, ‘Bu bölge canlanacak daha da güzelleşecek. Bölge Hastanesi planlandığı şekliyle bu bölgeye yapılacak. Umutkent 2 ve 3 arasındaki caminin alt tarafındaki alanda Kızılay Bölge Müdürlüğü Hizmet Binası olacak. Yine alt bölümdeki 10 bin m2 alanı Merkez Bankası’na vereceğiz. Onlar da buraya Merkez Bankası Hizmet Binasını inşa edecek. İnşallah planlamalarda aksaklık olmazsa bu bölge yakın gelecekte daha da canlanacak’ dedi.

Başkan Zolan “Sizlerin ihtiyaçları doğrultusunda bu bölgede çeşitli yatırımlarımız olacak. Pazaryeri, bilgi evi ve kurs merkezi, yeşil alanlar, parklar, sosyal alanların kısa sürede yapılmaya başlandığını göreceksiniz. Ancak burada küçük bir sorun var. 11 dönümlük sosyal donatı alanı olarak düşündüğümüz yerin 2 dönümü özel mülk alanı 9 dönümü ise belediyenin alanı olarak görünüyor. Bu nedenle yatırım için 2 dönümün sahibi olan 117 kişinin rızası olması gerekir. Birçoğunuz geçmişte yapılan yanlışın düzeltilmesi adına bizlere yatırım için yetki verdi. Mülkiyet sorunu kısa sürede çözüldüğünde alış veriş yapacağınız market, berber, fırın gibi yerler ile çocuklarınızın boş zamanlarını değerlendirdiği bilgi evi ve kurs merkezi, kadınlarımızın spor yapabildiği alanları bu bölgede yükselecek. Bu arada Umutkent 2 ile Umutkent 3 arasında kalan üst kısımdaki boş alan da yeşil alan ve park düzenlemesi olarak sizlerin hizmetine sunulacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı