REKLAMI GEÇ

Zolan’dan gerekeni yapın talimatı

Zolan’dan  gerekeni yapın talimatı

Denizli’nin Gökpınar Mahallesi’nde önceki gün meydana gelen yangında evsiz kalan Yatkın ailesi için Denizli tek yürek oldu. Haberi yayınlayan medya kuruluşları gibi Denizli Belediyesi’ni de arayan çok sayıda vatandaş yardım talebinde bulundu. Başkan Zolan Sevgi Eli’ne talimat verdi.

/ DENİZLİHABER / 26 Ocak 2012 Perşembe, 12:34

Denizli’nin Gökpınar Mahallesi’nde önceki gün çıkan yangın iki evi kül etmiş, bu evlerden birinde kiracı olarak kalan Yatkın ailesini kış ortasında evsiz ve eşyasız bırakmıştı. Haberlerin medyada yer almasının ardından duyarlı Denizlililer hem medya kuruluşlarını hem de Denizli Belediyesi’ni  telefon, mail yağmuruna tuttu.

Asgari ücretle çalışan 37 yaşındaki Soner Yatkın, 34 yaşındaki eşi Dudu ile 8 yaşındaki oğulları Yasin ve 4 yaşındaki oğulları Halil ile birlikte sokak ortasında kalan aile için birçok duyarlı vatandaşın yardım talebi yağmur olup yağarken, ailenin durumu Belediye Başkanı Osman Zolan’ın da gözünden kaçmadı.

Zolan, belediyenin sosyal sorumluluk ekibi Sevgi Eli’ne talimat vererek aileye yardım eli uzatılmasını istedi. Başkan Zolan, konu hakkında Denizlihaber’e yaptığı açıklamada, “Ailenin durumunu ekiplerimiz anında haber verdi. Burada vatandaşlarımızın telefon ve maillerle gösterdikleri duyarlılık da bizleri duygulandırdı. Ama herkesin içi rahat olsun. Sevgi Eli’ne hemen talimat verdim. Ailenin barınma ihtiyacı dahil tüm gereksinimlerini karşılayacağız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı