REKLAMI GEÇ

Vali Demir tek tek saydı

Vali Demir tek tek saydı

Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Güney İlçesinde kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Bir ilkokulda derse giren Vali Demir, 3. sınıf öğrencisi Nezahat’ın saçlarındaki örgüleri tek tek saydı.

/ DENİZLİHABER / 1 Haziran 2013 Cumartesi, 17:21

Şengül BOZ

Vali Abdülkadir Demir, İl Genel Meclis Başkanı Hüseyin Gürlesin ve bazı daire müdürleri ile birlikte Güney İlçesi’ni ziyaret etti.

İlk olarak yeni göreve başlayan Kaymakam Adem Can’ı makamında ziyaret eden Vali Abdülkadir Demir, daha sonra kapatılan İlçe Adliye binası başta olmak üzere kullanılmayan kamu binalarını gezerek yetkililerden bilgi aldı.

Onarım ve deprem güçlendirme çalışmaları ile ilgili teknik verileri ilgili müdürlüklerden isteyen Vali Demir, atıl vaziyette duran bu binaların ihtiyaç duyulan kurumların kullanımınadenizli-vali-demir-sac-orgusunu-tek-tek-saydi-ic sunulması için plan yapılmasını istedi. Okullarda da incelemelerde bulunan Vali Abdülkadir Demir, öğrencilerle de bir araya gelerek sohbet etti.

“KAÇ ÖRGÜ VAR?”
Vali Demir, Üç Eylül İlkokulu’nda bir sınıfa girerek, öğrencilerle sohbet etti. 3. sınıf öğrencisi Nezahat’ın saçlarındaki örüğü merak eden Vali Demir, öğrencinin örgüleri tek tek saydı. Hergün sabahları babaannesinin yarım saatini ayırarak ördüğü örgülerin tam 15 tane olduğunu sayan Vali Demir, babaanneyi takdir etti.

Yorumlar

yasin güneyli   -  Bağlantı 4 Haziran 2013, 16:36

canım kızım. anne teşekkür ederim

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı