REKLAMI GEÇ

Sanat rüzgarı Güney’den esti

Sanat rüzgarı Güney’den esti

Güney 5. Bağcılık Kültür ve Sanat Festivali, 16-19 Eylül tarihleri arasında Güney’de yapıldı. Festivalde, resim-heykel çalışmalarından, müzik çalışmalarına kadar birçok sanatsal etkinlik gerçekleştirildi.

/ DENİZLİHABER / 24 Eylül 2010 Cuma, 17:49

Güney 5. Bağcılık Kültür ve Sanat Festivali, 16-19 Eylül tarihleri arasında, çok sayıda vatandaşın katılımı ile gerçekleştirildi. Festival süresince, sanat rüzgarı adeta Güney’den esti.
Çok sayıda sanatçının katılımı ile resim, heykel çalışmaları, fotoğraf-dia gösterimi yapıldı. Hacettepe Üniversitesi’nden Selen Yazgünoğlu, her yaştan çocuklarla resim çalışması yaptı.
Ankara Devlet Konservatuvarı’ndan Mustafa Erol, 9-13 yaş grubu için blokflüt ve koro semineri verdi. Seminer sonunda katılımcılara, katılım belgesi sunuldu. Dr. Metin Vural ve PAÜ Öğretim Görevlisi Şerif Kutludağ, 18 Eylül’de şiir dinletisi sundu. Festivale katılanlar, eserlerini Güney’deki Kültür Park’ta sergileme fırsatı sundu. Vatandaşlar, festivalde, Cumhuriyet Meydanı’ndaki Hüseyin Özdemir, Özge, Grup Yaren, Hakan Eyiden, Reyhan ve Ankaralı Ayşe’nin konserleriyle coştu. Halkın yoğun katılımı ile gerçekleştirilen festivale, Ankara Sanata Saygı Derneği’nden ve 7 farklı ilden gelen birbirinden değerli sanatçıların yaptıkları eserler, sergilendi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı