REKLAMI GEÇ

Devecioğlu ne yapacak?

Devecioğlu ne yapacak?

Yerel seçimler için geri sayım sürüyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir süredir aşina olunan yüzlerin değiştirilmesi için 3 dönemdir belediye başkanlığı yapanların aynı yerden aday gösterilmeyeceğini açıkladı. 2004’ten bu yana Honaz’da belediye başkanlığı yapan Turgut Devecioğlu, Denizli’de 3 dönemdir belediye başkanlığı yapan tek isim. Siyasi kulisler şimdi tek bir soruya kilitlendi: “Turgut Devecioğlu ne yapacak?”

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Kasım 2018 Çarşamba, 14:18

Honaz’da çok güçlü olan Turgut Devecioğlu, doğumundan itibaren ilçeden hiz ayrılmadı. Honaz’da öğrenimini tamamlayan ve ticaret hayatına atılan Turgut Devecioğlu, AK Parti’nin kuruluşunda Denizli’de ilk atanan kurucu ilçe başkanı oldu.

2004 yılında AK Parti’nin belediye başkan adayı göstermemesi nedeniyle seçimlere bağımsız olarak katılan ve kazanan Turgut Devecioğlu, kısa süre sonra yeniden AK Parti saflarına katıldı.

2009 ve 2014 yerel seçimlerinde de AK Parti’nin adayı olan Turgut Devecioğlu, yarışın tartışmasız galibiydi ve koltuğu kimseye kaptırmadı.

3 DÖNEM KURALI DEVECİOĞLU’NU ETKİLİYOR
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 3 dönemdir belediye başkanlığı yapan isimlerin aynı yerden yeniden aday göstermeyeceğini açıklamasının ardından Denizli’de tüm gözler Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu’na çevrildi. Denizli’de 3 dönemdir belediye başkanlığı yapan tek isim olan Turgut Devecioğlu’nun bundan sonra siyaset sahnesinin neresinde görev alacağı tartışmaları kulisleri hareketlendirdi.

ADI PAMUKKALE İÇİN GEÇİYOR
Siyasi kulislerde Turgut Devecioğlu için iki senaryo üzerinde yoğunluk yaşanıyor. Devecioğlu’nun  Pamukkale Belediye Başkan Adaylığını kulislerde dillendirilmeye başlandı.

Kısa süre önce Musa Çelikkol’dan Denizli Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanlığı’nı devralan Turgut Devecioğlu’nun bu görevde kalacağı ve siyasetten bir süre uzaklaşacağı da siyasi kulislerde dillendirilen iddialar arasında.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı