REKLAMI GEÇ

Belediye binası Atatürk doldu

Kocabaş Belediye Başkanı İsa Cin, yaptığı bir uygulama ile belediye binasının tamamını Atatürk resimleri ile donattı. Yaklaşık 65 resmin bulunduğu belediye ise yaptığı bu örnek davranış ile halkın takdirini topluyor.

/ DENİZLİHABER / 19 Haziran 2008 Perşembe, 00:00

Kocabaş Belediyesi yaptığı örnek bir davranışla takdir topladı. CHP’li Belediye Başkanı İsa Cin, yaptığı bir uygulama ile belediye binasının tamamını Atatürk resimleriyle donattı. Toplam 65 Atatürk portresinin bulunduğu belediye binasında, Atatürk’ün hayatını anlatan büyük bir yağlı boya çalışması da yer alıyor. Bina girişinde bulunan ve tamamı Atatürk resimleriyle dolan duvar ise görenleri gururlandırıyor.

Yaptığı örnek çalışma hakkında bilgi veren Kocabaş Belediye Başkanı İsa Cin, insanlara Atatürk sevgisini aşılamak için böyle bir uygulama yaptıklarını söyledi. Atatürk aşığı olduğunu ve her çalışmasını Atatürk düşüncesine göre yaptığını belirten Cin, “Bizlerin yaptığı bu çalışmayı herkesin yapmasını beklerim. Bizler Atatürk çocuklarıyız. Vatanımızı, bizleri biz yapan Atatürk’ü, geleceğimize anlatmak bizlerin en asil görevidir. Bunun için ben de belediye binamızı Atatürk resimleriyle donattım. İleriki dönemlerde de beldemizin birçok yerine Atatürk resimleri ve Atatürk’ün sözlerinin yer aldığı posterler asacağım” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı