REKLAMI GEÇ

ÇOBANLARIN AŞKI

ÇOBANLARIN AŞKI

Honaz’da Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nün açtığı “Sürü yönetimi elemanı” kursunda tanışan iki çoban birbirlerine aşık oldu ve evlenme kararı aldı. Kursun sona ermesi nedeniyle düzenlenen törende Karaçay mahallesinde çobanlık yapan Ufuk Topçu (27) ile Aydınlar mahallesinde çobanlık yapan Gülnaz Kuzu (22) nişan pastası kesti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Aralık 2014 Cuma, 12:44

Ferah IŞIK/DENİZLİ, (DHA)

Gıda Tarım ve Hayvancılık Denizli İl Müdürlüğü’nün Honaz ilçesinde açtığı “Sürü yönetimi elemanı” kursu sona erdi. Kursa 11 bayan 14 erkek olmak üzere 25 kişi katıldı. Çobanlar kusun sonunda düzenlenen törenle sertifikalarını aldı. Düzenlenen sertifika dağıtım törenine Kaymakam Turgut Gülen, Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Sezgin Kutlu, kursiyerler ve davetliler katıldı. 

Honaz’ın Aydınlar mahallesinde çobanlık yapan Gülnaz Kuzu ile Karaçay mahallesi çobanlarından Ufuk Topçu, kurstaki eğitmenlere evlilik kararı aldıklarını söyleyince, sertifika dağıtım töreni nişan kutlamasına dönüştü. Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu’nun hazırlattığı nişan pastasını kesen çifte, törene katılanlar mutluluk diledi. Devecioğlu, “Sürü yönetimi kursunda tanışan ve birbirlerine aşık olan çiftimize, evliliğe giden yolda ilk somut adımı attıkları için kutluyorum. Düğünlerini de inşallah hep birlikte yapacağız” dedi.

Ufuk Topçu ise, sürü yönetimi kursunda bilinçli çobanlık adına önemli bilgiler elde ettiklerini söyleyerek, “Gülnaz ile birbirimizi kursta tanıdık. Daha sonra aşık olduk ve evlenme kararı aldık. Nişan pastamızı bizim için önemli olan bu kursun sertifika dağıtım töreninde kestiğimiz için mutluyuz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı