REKLAMI GEÇ

Honaz Belediyesi’ne T.C. geldi

Honaz Belediyesi’ne T.C. geldi

Honaz Belediye Başkanlığı’na seçilen CHP’li Yüksel Kepenek, seçim sonrası verdiği sözü tuttu, ilk icraatı Honaz Belediyesi’ne T.C.ye getirdi. Belediye binasına T.C. ibaresi eklendi.

Emrah Varol / DENİZLİHABER / 17 Haziran 2019 Pazartesi, 15:00

Honaz’da 31 Mart’ta yapılan ve 2 Haziran’da yenilenen seçimlerin ardından başkanlığa seçilen Yüksel Kepenek çalışmalarına devam ediyor. Seçim öncesi söz verdiği projeleri hayata geçirmek için kolları sıvayan ve buna göre çalışan Kepenek ilk iş olarak Honaz Belediye binasına T.C. ibaresini ekletti.

T.C. ibaresinin eklenmesinin ardından temizleme ve boya çalışmaları da yapılan yazı vatandaşlar tarafından büyük beğeni topladı.

T.C. ibaresinin eklenmesinin ardından bunu sosyal medya hesabından paylaşan Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, “Honaz ilçemiz için en güzelini yapmak için yola çıktık. İlk iş olarak da belediyemizin adının önüne olması gerektiği gibi T.C. ibaresini ekledik. Tıpkı Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi, ‘Benim naçiz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat TÜRKİYE CUMHURİYETİ, ilelebet payidar kalacaktır!’ Biz de bu anlayışla hareket ediyoruz. Tüm halkımıza hayırlı olsun” dedi.

Yorumlar

merMert   -  Bağlantı 18 Haziran 2019, 02:23

Helal olsun başkanımmm

Okan toktas   -  Bağlantı 17 Haziran 2019, 15:12

Adamsin sayin baskan

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı