REKLAMI GEÇ

Honaz’da hasat sonu şenliği

Honaz’da hasat sonu şenliği

Kiraz cenneti Honaz’da hava koşullarına bağlı olarak rekoltenin az olması nedeniyle her yıl geleneksel olarak düzenlenen Kiraz Bayramı etkinliklerinin yerine bu yıl Honaz Belediyesi 38. Hasat Sonu Kiraz Şenliği düzenleyerek, Honaz halkına unutulmaz bir gece yaşattı.

/ DENİZLİHABER / 23 Haziran 2008 Pazartesi, 00:00

Honaz Belediyesi tarafından düzenlenen 38. Hasat Sonu Kiraz Şenliği yoğun katılım ile belediye önünde gerçekleştirildi. Kiraz rekoltesinin hava şartlarına bağlı olarak bu yıl az olmasından dolayı Kiraz Bayramı yerine düzenlenen Kiraz Şenliği coşku içinde gerçekleştirildi. Belediye binası önünde gerçekleştirilen şenliğe Honaz Kaymakamı Kamuran Taşbilek, Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, Denizli Milletvekilleri, Emin Haluk Ayhan, Mehmet Yüksel, M.Salih Erdoğan, Mithat Ekici, çevre belediye başkanları ve yaklaşık dört bin civarında vatandaş katıldı. Honaz’ın her geçen gün geliştiğini belirten Honaz Kaymakamı Kamuran Taşbilek, amaçlarının bu gelişmenin devam etmesi olduğunu belirterek “Honaz İlçemiz güzelliği, gelişmişliği ve her geçen gün büyümesi ile dikkat çekmektedir. Bu başarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Kirazı ile ünlü olan ilçemiz Dünyanın bir çok ülkesine ihracat yapmakta ve ismini duyurmaktadır. Honaz ilçemizin bu başarısının önümüzdeki yıllarda da devam etmesi için elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz” dedi

Honaz’ı Dünya Tanıyor

Hasat sonu kiraz şenliğinde konuşma yapan Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, Honaz’ı dünya’nın tanıması için gayret gösterdiklerini ve bu tanıtıma devam edeceklerini söyledi. Devecioğlu ilçenin kalkınmasına çok büyük önem verdiklerini ifade ederek, Honaz’ın tüm sorunlarını tek tek çözüme kavuşturma mücadelesi verdiklerini, bugüne ve geleceğe yatırım yaptıklarını belirterek “Bizler Honaz’ın tüm sorunlarını tek tek çözüme kavuşturmak için ilçe halkımızla birlikte el ele vererek başarılı hizmetler ortaya koyduk ve önemli başarılar elde ettik. Honaz ilçemizin gelişimine katkı sağladık. Bir çok önemli projeye imza atarak başarılı hizmetler gerçekleştirdik. Verdiğimiz sözlerin arkasında durarak, koyduğumuz hedeflere ulaştık. Hizmette sınır tanımadan çalışmalarımıza aralıksız devam etmekteyiz. Her geçen yıl hızla büyüyen Honaz İlçemiz, gerek sanayisinin gelişimi, gerekse eğitimdeki gelişmeler ile kalkınmakta ve adından söz ettirmektedir. Bu sene yaşanan olumsuz hava şartları nedeniyle kiraz’ımızın verimi düşük gerçekleşti. İnşallah önümüzdeki yıl verim iyi olur ve Honaz halkımız ümit ettiği kazancı elde eder.” dedi.

Gökyüzüne Türk Bayrağı çizildi

Konuşmaların ardından Cumhuriyet İlköğretim Okulu Folklor gösterisi yöresel oyunları sahneledi. Daha sonra ise Denizlili sanatçı Efe ile ünlü türkücü Nuray Hafiftaş birbirinden güzel eserleri ile şenliğe katılanlara unutulmaz bir eğlence dolu gece yaşattı. Ayrıca gecede havai fişek gösterilerinin eşliğinde lazer ile yapılan gösterilerde gökyüzüne Türk Bayrağı ve Türkiye Haritası çizilmesi duygusal anlar yaşandı. Lazer şov ile yapılan gösterilerde vatandaşlar “Türkiye” sesleri ile eşlik etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı