REKLAMI GEÇ

Yavaş ve İmamoğlu sosyal medyadan seslendi

Yavaş ve İmamoğlu sosyal medyadan seslendi

Pazar günü Honaz’da iptal edilen seçimler tekrarlanacak. Tüm gözlerin çevrildiği ilçeye Ankara ve İstanbul’dan destek geldi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Adayı Ekrem İmamoğlu, Yüksel Kepenek’e “Yanındayız” mesajı gönderdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Mayıs 2019 Cuma, 12:07

31 Mart seçimlerinin iptal edildiği seçim bölgelerinden biri olan Honaz’da 2 Haziran’da yeniden sandık kurulacak, seçmen belediye başkanını seçmek için sandığa gidecek.

31 Mart seçimlerinin kazananı Yüksel Kepenek ile Cumhur İttifakı’nın adayı Turgut Devecioğlu arasında geçecek yarış öncesi CHP Adayı’na Ankara ve İstanbul’dan destek geldi.

Anraka Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı mazbatası elinden alınan ve 23 Haziran’da yeniden seçime girecek olan Ekrem İmamoğlu, Honaz’lı seçmene mesaj gönderdi, Yüksel Kepenek’e “Yanındayız” dedi.


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, gönderdiği sözlü mesajında, “Honaz’ın kadirşinas insanları, memleketinde hak yerini bulsun diye gecesini gündüzüne katarak çalışan Honazlı yurttaşların ve değerli kardeşim Yüksel Kepenek’in mücadelesini canı gönülden destekliyorum. Honazlı vatandaşlarımızın bu mübarek Ramazan ayında hakkı hak edene teslim edeceğine yürekten inanıyorum. Biliyorum ki her şey çok güzel olacak. Haziran’da İstanb ul’da İkram İmamoğlu, Honaz’da yüksel Kepenek kazanacak. Bu duygularla Honazlı tüm yurttaşlarımıza Ankara’dan selam ve saygılarımı sunarım” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı kazanan, ancak seçimlerin iptal edilmesi nedeniyle mazbatası alınan Ekrem İmamoğlu da mesajında, “Yüksel Kepenek başkanıma Denizli’de Honaz’da başarılar diliyorum. Ekrem İmamoğlu olarak şunu söylüyorum, yanınızdayız. Honaz’ın yanındayız, değerli Yüksel Başkanımın yanındayız. Kazanacağına inanıyorum. Değerli bir seçim, Türkiye’de bir demokrasi havası var, bunun Honaz’a da yansımasını istiyorum. Göreceksiniz, İstanbul’da kazanacağız ve o güzel ilçemizin yanında olacağız. Başarılar diliyorum, sizlere ve Honaz halkına diyorum ki, her şey çok güzel olacak” diyerek destek verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı