REKLAMI GEÇ

Kaymakam Özmen’den, veda ziyareti

Kaymakam Özmen’den, veda ziyareti

Son kararname ile Kilis’in Elbeyi İlçe Kaymakamlığına atanan Kale Kaymakamı Serap Özmen, Denizli İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Oklu’lu veda ziyaretinde bulundu.

/ DENİZLİHABER / 2 Ağustos 2013 Cuma, 12:12

Kilis’in Elbey’li İlçe Kaymakamlığına atanan Kale Kaymakamı ve Denizli’nin tek kadın kaymakamı Serap Özmen, veda ziyaretlerine başladı.

İlk olarak İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Oklu’yu ziyaret eden Serap Özmen,“Görevimiz süresince İl Özel İdaremizle hep uyum içerisinde çalıştık. Kaymakamlığımızca ilçemizin ve köylerimizin en iyi şekilde kalkınmasını sağlamak için birlikte özverili çalışmalar yaptık. Kale’nin güzelliklerini ön plana çıkarmaya çalıştık. Tabii ki tek başımıza değil, bir ekip olarak bunu yapmaya çalıştık. Halkımıza İnşallah güzel bir izlemin bırakmışızdır” dedi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Âdem Oklu da, İl Özel İdaresi adına yapılan bütün çalışmalarda Kaymakam Serap Özmen’i yanlarında gördüklerini ifade ederek “Kale ilçemiz adına yaptığı çalışmalardan dolayı İl Özel İdaresi adına teşekkür ediyor ve kendisine de yeni görevinde başarılar diliyorum. Yeni görev yerinde de Kale’de olduğu gibi özverili çalışmalarda görev alacağına inanıyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı