REKLAMI GEÇ

Kale, Halkbank’a 7 yıl sonra kavuştu

Halkbank’ın, 2002 yılında kapatılan Kale Şubesi, yeniden hizmete açıldı. Halkbank Kale Uydu Şubesi’nde, Halkbank’ın, başta KOBİ’ler olmak üzere toplumun her kesimine hitap eden ürün ve hizmetleri sunulacak.

/ DENİZLİHABER / 13 Şubat 2009 Cuma, 01:00

Kale, 7 yıl aradan sonra Halkbank şubesine yeniden kavuştu. Kale’de, 2002’de kapatılan şube, Vali Yavuz Erkmen ve Halkbank Denizli Bölge Koordinatörü Hüseyin Vehbi Yıldırım’ın da katıldığı bir törenle açıldı.

70 yılı aşkın süredir KOBİ’lere olan desteğiyle Türk ekonomisinin kalkınmasında büyük rol oynayan Halkbank, Türkiye’nin dört bir yanında müşterilerine ulaşmak ve eksiksiz hizmet vermek adına yeni şube açma çalışmalarını sürdürüyor. Halkbank, gelişmiş alt yapısı ve üstün teknolojik donanımıyla açtığı şubelerine bir yenisini daha ekleyerek Kale Uydu Şubesi’ni hizmete soktu. Şubenin açılış töreninde konuşan Vali Erkmen, şubenin tekrar açılması için büyük gayret gösteren Kale Belediye Başkanı Abdullah Karaayvaz’ı kutladı. Güçlü bir alt yapı ve dinamik bir kadroyla hizmete başlayan Halk Bank Kale Uydu Şubesi’nde, POS, İnternet Bankacılığı, Diyalog, Kredi Kartı, Kredili Mevduat, Bireysel Kredi, Gülen Emekli Kredisi gibi Halkbank’ın, başta KOBİ’ler olmak üzere toplumun her kesimine hitap eden ürün ve hizmetleri sunulacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı