REKLAMI GEÇ

19 MAYIS KUTLAMALARI BAŞLADI

19 MAYIS KUTLAMALARI BAŞLADI

19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı, tüm yurtta olduğu gibi Denizli’de de törenlerle kutlanmaya başlandı. İlk tören Valilik önünde yapıldı.

/ DENİZLİHABER / 19 Mayıs 2011 Perşembe, 10:39

Denizli Valiliği önünde düzenlenen ilk törende, Atatürk Anıtı’na çelenk konularak saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Törene Vali Yavuz Erkmen, AKP Denizli Milletvekili Mehmet Salih Erdoğan, CHP Denizli Milletvekili Ali Rıza Ertemür, DSP Genel Sekreteri ve Denizli Milletvekili Hasan Erçelebi, 11. Motorlu Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Özsoy, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Cumhuriyet Başsavcısı Kazım Arapoğlu, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, Emniyet Müdürü Atilla Çınar, diğer protokol üyeleri, asker, öğrenci ve vatandaşlar katıldı.

Vali Erkmen, törenin ardından, 18 ilçeden ve kent merkezindeki 5 okuldan gelen öğrenci temsilcileri ve öğretmenlerden oluşan 69 kişilik heyeti kabul ederek, çeşitli hediyeler verdi. Heyet için İncilipınar Parkı, Çamlık Mesireliği ve Pamukkale Hierapolis Ören yerine gezi düzenlendi.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle, il protokolü mesaj yayınlayarak gençlerin bayramını kutladı. İşte o mesajlardan bölümler:

Vali Yavuz Erkmen:
“Türk Milleti’nin bağımsızlığa olan tutkusunun bir göstergesi olan Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, Yüce Atatürk’ü, Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve gönül borcuyla anıyorum.”

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan:
“Siz gençlerin akıl, bilim ve teknolojiyle donanarak ülkemizi aydınlık yarınlara taşımanız gerekmektedir. Bu vesileyle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nızı kutluyor, bir kez daha 19 Mayıs’ları unutmamanızı istiyorum.”

AKP İl Başkanı Bilal Uçar:
“Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, mukaddes vatan toprağının kurtuluşu yolunda gerçekleştirilen mücadelenin kıvılcımının çakıldığı bu anlamlı günün yıl dönümünde, Türk milletinin, Tüm Denizli halkının ve gençlerimizin bayramını kutluyorum.”

CHP İl Başkanı Himmet Yavaş:
“Türk gençliğinin muhtaç olduğu kudreti damarlarındaki asil kandan alarak Ata’sının bıraktığı mirasa, cumhuriyete ve devrimlere sahip çıkacağına güvenimiz sonsuzdur. Bu vesile ile halkımızın ve gençliğin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutlarız.”

MHP İl Başkanı Zafer Kaplan:
“Vatanımızın birliği ve bütünlüğü uğruna kurtuluş mücadelesinin başladığı bu çok anlamlı günün 92. yıldönümünde, büyük Türk milletinin ve geleceğimizin teminatı gençlerimizin bayramını kutluyorum. Bu eserin mimarı Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve kurucu kahramanları ve aziz şehitlerimizi şükran, minnet ve rahmetle anıyorum.”

SP İl Başkanı Akif Kocamanoğlu:
“Tarafımızdan atılan tüm adımlar, gösterilen tüm gayretler, genç nesillerin yaşayacakları yaşanabilir büyük Türkiye’yi bugünden inşa etmeye yöneliktir. Çünkü en büyük zenginliğimiz, gücümüz, umudumuz; imanlı çocuklarımız ve gençlerimizdir.”

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz:
“Türk milletinin, hemşerilerimizin ve gençlerimizin bayramını kutluyor, başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm şehitlerimizi, gazilerimizi şükran ve rahmetle anıyorum.”

DTO Başkanı Necdet Özer:
“19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını yürekten kutlayarak, bugüne anlam veren bütün şehitlerimizi saygıyla anıyorum.”

Denizli Barosu Yönetim Kurulu Adına Başkan Müjdat İlhan:
“Başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve bu vatan için canlarını feda eden aziz şehitleri rahmet, minnet ve saygıyla anıyor, gençlerimizin ve tüm ulusumuzun bayramını kutluyoruz.”

Eğitim-İş Denizli Şubesi Yönetim Kurulu:
“19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, başta Yüce Önderimiz Atatürk olmak üzere bize bağımsızlığımızı kazandıran Kurtuluş Savaşımızın tüm kahramanlarını saygıyla anıyoruz.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Mayıs 2024 Pazar 18 33Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
20 Mayıs 2024 Pazartesi 18 32Parçalı Bulutlu
21 Mayıs 2024 Salı 19 34Az Bulutlu
22 Mayıs 2024 Çarşamba 19 36Az Bulutlu
23 Mayıs 2024 Perşembe 19 33Parçalı Bulutlu