REKLAMI GEÇ

Kurtulmuş, Bağbaşı Yaylası ve teleferiğe hayran kaldı

Kurtulmuş, Bağbaşı Yaylası ve teleferiğe hayran kaldı

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş ve beraberindekiler, Teleferik ve Bağbaşı Yaylası’nı inceledi, hayran kaldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Ocak 2019 Pazartesi, 14:37

AK Parti Genel Başkanvekili, İstanbul Milletvekili Numan Kurtulmuş, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Ziyarete, AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, AK Parti Denizli Milletvekilleri Ahmet Yıldız, Şahin Tin ve Nilgün Ök ile AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz de katıldı.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve sizlerin desteğiyle güzel işler yapmayı Allah’ım bizlere nasip etsin. Çok şükür Denizlimiz baştan aşağı değişiyor, güzelleşmeye devam ediyor. İnşallah bu güzelleşme devam edecek” dedi.

Turizm sektörü anlamında çok güzel yatırımlar yaptıklarını, bu kapsamda Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası ile Denizli Kayak Merkezi’ni Denizli’ye kazandırdıklarını anlatan Başkan Osman Zolan, “Ege’nin en büyük kayak merkezimize Muğla’dan Antalya’dan Denizli’den ve çevre illerden yoğun ziyaretler alıyoruz” dedi.

PROJELERİ ANLATTI
Büyükşehir Belediyesi olarak ulaşım, alt ve üst yapı ile ilgili büyük yatırımlar yaptıklarını kaydeden Başkan Osman Zolan, şehirlerarası ulaşımın kesişim noktası olan Üçgen Köprülü Kavşakları ile trafikte büyük rahatlama sağlandığını ifade etti.

AK Parti Genel Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Numan Kurtulmuş, hizmetleri dolayısıyla Başkan Osman Zolan’a teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Kurtulmuş, “Milletin oylarıyla iş başına geliyoruz. Allah’ım milletin verdiği oyların hakkını vermeyi nasip etsin. En önemli mesele o” diye konuştu.

Ziyaretin ardından Numan Kurtulmuş, Başkan Osman Zolan ve berberindekiler Teleferik ve Bağbaşı Yaylasını ziyaret etti. Denizli merkezde kar yok iken bembeyaz görüntüsü ile kendine hayran bırakan Teleferik ve Bağbaşı Yaylası’nı inceleyen Kurtulmuş ve beraberindeki heyet, karın ve muhteşem manzaranın keyfini çıkardı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
9 Mayıs 2024 Perşembe 15 26Çok Bulutlu
10 Mayıs 2024 Cuma 14 25Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
11 Mayıs 2024 Cumartesi 13 22Mevzi Sağanak Yağışlı
12 Mayıs 2024 Pazar 12 20Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
13 Mayıs 2024 Pazartesi 11 23Parçalı Bulutlu