REKLAMI GEÇ

Ak Parti Yerel Yönetimler İstişare Toplantısı Kayseri’de yapıldı: Başkan Zolan da katıldı

Ak Parti Yerel Yönetimler İstişare Toplantısı Kayseri’de yapıldı: Başkan Zolan da katıldı

AK Parti Yerel Yönetimler İstişare Toplantısı, Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki başkanlığında Kayseri’de yapıldı. Toplantıya Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da katıldı “Kayseri’nin yolu açık olsun” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Haziran 2021 Pazar, 15:14

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki başkanlığında Kayseri’deki AK Parti Yerel Yönetimler İstişare Toplantısı tamamlandı. Kayseri Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Başkan Memduh Büyükkılıç’ın ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile AK Parti Yerel Yönetimler başkan yardımcıları ve belediyelerin genel sekreterleri ile üst düzey yöneticiler katıldı.

Özhaseki ve beraberindekiler 3 günlük Kayseri temasları kapsamında Erciyes Kayak Merkezi’nde incelemelerde bulundu.Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Master Plan kapsamında Erciyes’in 12 ay aktif bir şekilde değerlendirilebilmesine yönelik projelendirilen Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’ni gezen heyet, burada penaltı atışı yaptı.

Heyet ardından Gevher Nesibe Medresesi’ndeki Selçuklu Müzesi, Büyükşehir Belediyesi tarafından kültür ve sanat merkezine dönüştürülen tarihi Kayseri Kalesi ile Sanatçılar Sokağı’nı gezdi.

Heyete, Başkan Büyükkılıç tarafından Kayserispor forması hediye edilirken, esnafı ziyaret eden başkanlara pastırma ve sucuk ikramında bulunuldu. AA

“KAYSERİ GERÇEKTEN PARLAYAN BİR YILDIZ, İMRENİLECEK İDEAL BİR ŞEHİR”

Kayseri’nin imrenilecek bir şehir olduğunu ifade eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Kayserimiz gerçekten imrenilecek bir şehrimiz, üreten, çalışkan insanların olduğu şehir. Kayseri örnek şehirciliğin yapıldığı yerlerden birisi, çok güzel eserler var. Yapılmış, güzel icraat ve yatırımlar var. Başta Mehmet Özhaseki olmak üzere, önceki ve sonraki belediye başkanlarımızın emekleri var, emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Zolan, Kayseri’nin hem bölgesinde hem ülkede parlayan bir yıldız ve ideal bir şehir olduğunu vurgulayarak, “Kayseri gerçekten parlayan bir yıldız, hem bölgesinde hem ülkemizde çok güzel bir şehir, ideal bir şehir halindedir. Erciyes, ülkemizin kayak turizmi anlamında göz bebeklerinden birisi, büyükşehir belediyemiz çok güzel yatırımlar yapmış. Yerinde görmek anlamında da bu toplantılar çok yerinde. Kayseri’de yerinde görülecek örneklerden birisi, bunlardan çok fayda elde edeceğiz, sağ olsunlar güzel bir ev sahipliği yaptılar, Sayın bakanımız Mehmet Özhaseki beye ve değerli Memduh Büyükkılıç başkanımıza çok teşekkür ediyorum, Kayseri’nin yolu açık olsun” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 31Az Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 16 32Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 30Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
1 Mayıs 2024 Çarşamba 17 30Parçalı Bulutlu