REKLAMI GEÇ

Kimseye rakip değilim

Kimseye rakip değilim

Çivril, Çardak, Bozkurt ve Çal’ı ziyaret eden Ak Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Sezer Cihan, “Kimsenin rakibi değilim. Tecrübemi şehrim için kullanmak istiyorum. Hizmet yolunda herkes kardeşimdir” dedi.

/ DENİZLİHABER / 5 Kasım 2013 Salı, 12:33

SELAMİ AYDIN
Ak Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylarından Sezer Cihan ilçe ziyaretlerine başladı. Denizli’nin dört ilçesine gerçekleştirdiği ziyarette vatandaşın sorununu dinleyen, taleplerini değerlendiren Cihan, bir günlük ziyareti boyunca yaklaşık 5 bin kişinin elini sıktı. Cihan kendisine ait Facebook hesabından çalışmalarını paylaşırken, vatandaşların ilgisinden duyduğu memnuniyeti de dile getirdi.

sezer-cihan-ic-1

KENDİMİZİ ANLATTIK
Çal ile başlayan ziyaret turunda bu güne kadar gerçekleştirdiği çalışmalar ve belediyecilik konusundaki deneyimlerini anlatma olanağı bulan Cihan, bir günde 4 ilçeyi dolaştı. Demeçleri ile de farklı bir portre çizen Cihan, “Hiç kimsenin rakibi değilim. Kimseyi de benim rakibim olarak görmüyorum. Deneyimlerini Denizli için kullanmak istiyorum. Hizmet yolunda herkes benim kardeşimdir” dedi.

sezer-cihan-ic-3

ÇAL’A İSTİHDAM ALANLARI
Gittiği ilçelerde Ak Parti ilçe teşkilatlarını da ziyaret eden Cihan, Çal’daki konuşmasınd “Her ilçenin öne çıkması gereken değerleri var. Bu değerlere sahip çıkıp onları yaygınlaştırmak bizim görevimiz. Çal’da tarım güçlendirilecek ve yeni istihdam alanları oluşturulacak. Tüm bunlar projelerimiz arasında” dedi.

sezer-cihan-ic-2

DENEYİMLERİNİ BÖYLE ANLATTI
Sezer Türkiye Tarihi Kentler Birliği’ndeki görevinin kendisine büyük deneyim kazandırdığının da altını çizerek; “402 belediyenin üye olduğu Türkiye Tarihi Kentler Birliğinde Türkiye genelindeki belediyelere destek oluyoruz. Valiler, belediye başkanları ile toplantılar yapıp şehirleri ayağa kaldırdık. 21 Avrupa Birliği projesi yaptık. Denizli’nin ismini dünyaya duyuracak işler yapacağız. Çok iş yaptık.
Seçildikten sonra da çok önemli işlerimiz var. Tecrübe deneyim birikim ve heyecanımız ile kucaklaşmaya geldim” dedi.

sezer-cihan-ic-4

ÇİVRİL’İN GELECEĞİ YENİDEN ŞEKİLLENECEK
Sezer Cihan, Çivril’de de önemli projeleri ile halka müjde verdi. Büyükşehir statüsü ile birlikte kentin yapısal olarak büyük değişim yaşayacağını anlatan Cihan; Çivril’de altyapı, üt yapı ve ulaşım hizmetlerinin süratle geliştirileceğini söyledi. Cihan, “Ben 9 yıldır büyükşehir belediyeciliği anlamında tecrübeliyim. Eğer oluşumu bilemezseniz yapılanmayı tamamlayana kadar en az iki yıl kayıp olur” dedi.

sezer-cihan-ic-5

AKTEPE’DEKİ ASFALT ŞANTİYESİ KALKACAK
Büyükşehir Denizli’nin en büyük eksikliğinin asfalt şantiyesi olacağı üzerinde duran Cihan, “Denizli’nin büyüyen görev alanlarına hizmet edebilecek mahallelerine hızlı, kalitesi yüksek yolu ile kaldırımı ile düzenleme yapabilecek asfalt şantiyesi ve alt-üst yapı atölyesi kurulacak. Aktepe’deki asfalt şantiyesi kalkacak. Yerine kapasitesi yüksek verilen sözlerin zamanında yerine getirileceği ve ilin tamamına hizmet edebilecek güce sahip asfalt şantiyesi kurup verdiğimiz her sözü zamanında yerine getireceğiz. Bütün mahalle ve köylerin ihtiyacı bu asfalt şantiyesi ile karşılanacak” dedi.

ozgecmis-anons

twitter-anons

facebook-anons

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Mayıs 2024 Pazar 18 33Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
20 Mayıs 2024 Pazartesi 18 32Parçalı Bulutlu
21 Mayıs 2024 Salı 19 34Az Bulutlu
22 Mayıs 2024 Çarşamba 19 36Az Bulutlu
23 Mayıs 2024 Perşembe 19 33Parçalı Bulutlu