REKLAMI GEÇ

Albayrak Meydanı yenileniyor

Albayrak Meydanı yenileniyor

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bir süre önce başlayan Albayrak Meydanı düzenleme çalışmalarında sona gelindiği açıkladı. Çalışmaların, okullar açılana kadar tamamlanacağı belirtildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Eylül 2015 Cuma, 10:47

Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerinin, bir süre önce başladığı Albayrak Meydanı ile Vatan Caddesi ve Şehit Er Salih Bitiktaş Caddesi’nin birleştiği kavşak çalışmalarında ise sona geldiği belirtildi. Kavşak Çalışmaları hakkında bilgi veren Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kavşak düzenleme çalışmalarının 2015-2016 eğitim-öğretim yılı açılmadan önce tamamlanacağını belirtti.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kavşaklarda yapılan düzenlemeler ile öncelikli amaçlarının trafik güvenliğini en üst seviyeye çıkartmak olduğunu söyledi. Araç sayısının her geçen gün arttığını ifade eden Başkan Zolan, bu kapsamda trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek için gayret gösterdiklerini ayrıca kavşaklarda araçlar ve yayaların en kısa mesafede ve sürede geçmelerini sağlamak istediklerini belirtti.

Kavşaklarda zaman kayıplarını azaltmak ve ışıkta beklerken harcanan yakıttan tasarruf edilmesi için de çalışma sürdürdüklerini belirten Başkan Zolan, “Denizli Büyükşehir Belediyesi vatandaşlarımızın rahat, huzur ve güveni için gece gündüz çalışmaya devam ediyor” diye konuştu.

Yorumlar

Vatandaş   -  Bağlantı 11 Eylül 2015, 12:07

Bu şekilde düzenlemeyi planlayan arkadaşlar denizli trafiğinde hiç araç kullanmıyor heralde. Yolları rahatlatmak için yolları daraltmak nasıl bir mantıktır.O kavşakların büyüklüğü ile trafik rahatlamıyor. tam tersi oluyor

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Mayıs 2024 Pazar 18 33Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
20 Mayıs 2024 Pazartesi 18 32Parçalı Bulutlu
21 Mayıs 2024 Salı 19 34Az Bulutlu
22 Mayıs 2024 Çarşamba 19 36Az Bulutlu
23 Mayıs 2024 Perşembe 19 33Parçalı Bulutlu