REKLAMI GEÇ

Babasının yaptırdığı okula bilgisayar bağışladı

Babasının yaptırdığı okula bilgisayar bağışladı

Hayırsever İşadamı Nihat Kömürcüoğlu, babasının yaptırdığı Hacı Hasan Ali Kömürcüoğlu Ortaokuluna 21 bilgisayar bağışlayarak, Bilgisayar Teknoloji sınıfını yeniledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Ocak 2015 Salı, 17:46

Okulda yapılan törenle yenilenen Bilgisayar Teknolojileri sınıfının açılışı yapıldı. Açılışa Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, İl Millî Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Hayırsever İşadamı Nihat Kömürcüoğlu, Maarif Müfettişleri Başkanı Musa Dinç, Başkan Yardımcısı Erol Al, Müdür Yardımcısı Mustafa Özevcimen, Şube Müdürleri Mustafa Vural ve İlhami Taylan, ilçe millî eğitim müdürlüğü yöneticileri, okul müdürü, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Hayırsever İşadamı Nihat Kömürcüoğlu’na yaptığı katkılardan dolayı Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü ve Millî Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz tarafından Denizli Valisi Şükrü Kocatepe imzalı teşekkür belgesi verildi.

Hayırsever İşadamı Nihat Kömürcüoğlu, “Babamızın yaptırmış olduğu okulda küçük katkılar ve ilavelerle mutlu oluyoruz. Babamızı böylelikle yâd etmiş oluyoruz. Bugün vermiş olduğunuz plaket bize onur verdi. Ben ve oğullarımla kendi adımıza bir eğitim kurumu yaptırmak istiyoruz. İleri de böyle bir okulumuz olması duasıyla teşekkür ediyorum” dedi.

Denizli Millî Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz da, “Hayırseverimiz Nihat Bey’e içtenlikle teşekkür ediyorum. kendi şahsımda tüm hayırseverlerimize de teşekkür ediyorum. Tek amacımız okul yapılması değil. Donanım anlamındaki katkılar da çok önemli ve bizi mutlu ediyor. Her bireyin her hayırseverin bize yaptığı katkı eğitim camiası olarak bizi adeta sevince boğuyor. Hayırseverimizin kazancı inşallah bol olur ve kendisinin söylediği gibi eğitim camiasına bir okul daha kazandırır” dedi.

Konuşmaların ardından Ortaöğretime Geçiş Sınavında okulda dereceye giren ilk üç öğrenciye belgeleri ve hediyeleri protokol tarafından verildi. Ayrıca tüm öğretmen, öğrenci ve velilerin katılımı ile okulda keşkek günü etkinliği yapıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 31Az Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 16 32Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 30Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
1 Mayıs 2024 Çarşamba 17 30Parçalı Bulutlu