REKLAMI GEÇ

Bağbaşı’nda Zolan coşkusu

Bağbaşı’nda Zolan coşkusu

Mahallelerde gerçekleştirdiği mahalle toplantılarına hız kesmeden devam eden AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, Bağbaşı Mahallesi’nde 2 binden fazla kişiyle bir araya geldi.

/ DENİZLİHABER / 16 Mart 2014 Pazar, 13:28

Bağbaşı Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. 2 binden fazla kişinin adeta akın ettiği mahalle toplantısına, Bağbaşı Mahallesi sakinlerinin yanı sıra, çevre mahallelerde oturan vatandaşlar da katıldı.

ZOLAN: “BELEDİYECİLİK BİZİM İŞİMİZ”
Konuşmasında Pamukkale’nin Türkiye’nin en özel ilçesi olduğunu vurgulayan AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, hayata geçirecekleri hizmetlerle bu özel ilçeyi aynı zamanda Türkiye’nin en güzel ilçesi haline getireceklerini söyledi. Zolan, “Nasıl ki kent merkezimizi 10 yılda Ak belediyecilik anlayışı ile şaha kaldırdıysak, Pamukkalemiz’i de çok kısa bir sürede adım adım zirveye taşıyacağız. Bugüne kadar olduğu gibi yine birlikte başaracağız. Belediyecilik ustalık işidir. Bu işin ustası da biziz. Türkiye’de belediyecilik AK Parti’nin, Denizlimiz’de bizim işimizdir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu