REKLAMI GEÇ

BAK ŞU HACI AMCANIN YAPTIĞINA!

BAK ŞU HACI AMCANIN YAPTIĞINA!

Hacdan birkaç gün önce dönen 60 yaşındaki R.Ş. akraba düğününde beylik silahıyla maganda gösterisi yaptı. Üstüne üstlük bir de silahı eşine vermesi için 4 yaşındaki torununa teslim etti. Küçük Rıfat televizyonda gördüğünü yaptı. Kadınların arasında tetiğe bastı. Sonuç bir facia!

/ DENİZLİHABER / 21 Eylül 2010 Salı, 17:43

Olay Pazar günü saat 13.00 sıralarında Eskihisar Mahallesi’nde meydana geldi. Akrabası olan O.S’nin düğün törenine katılan 60 yaşında yeni Hacdan dönen R.Ş düğün merasiminde ruhsatlı silahıyla 8-10 el havaya ateş etti.

TETİĞE BASTI
Silahını ateşledikten sonra şarjörü çıkartan R.Ş, silahı eşinin çantasına koyması için 4 yaşındaki torunu R.Ş’ye uzattı. Silahın içinde son bir merminin kaldığını hesaplayamayan torun R.Ş, horozu çekilmiş tabancayı akrabalarına uzatmak yerine tetiğe bastı. Silahtan çıkan mermi, ilk önce Eşe Alaca’nın (51) elini deldikten sonra onun arkasında oturan Ayşe Karabacak’ın (51) sağ kolundan girip koltuk altından göğsüne saplandı.

HAYATINI KAYBETTİ
Düğünde panik havası yaşanırken, 112 Acil Servis ekipleri arandı. Yerde kanlar içinde yatan Eşe Alaca ve Ayşe Karabacak, Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ağır yaralanan evli 3 çocuk annesi Ayşe Karabacak 24 saat sonra tüm müdahalelere rağmen yaşama veda etti.

İÇİNDE MERMİ OLDUĞUNU BİLMİYORDUM
Olay sonrası polis, R. Ş. ile 4 yaşındaki torununu karakola götürdü. Karakolda ifadesi alınan minik R.Ş. serbest bırakılırken, dede R. Ş. gözaltına alındı. R.Ş. polise verdiği ifadesinde, “Havaya doğru
8-10 el ateş etmiştim, daha sonra silahın şarjörünü çıkardım, ancak içinde bir mermi kalmış. Arada kadınlar olduğu için silahı eşimin çantasına uzatmak istedim. Kendim geçmek istemediğim için torunuma verdim. O da çok hiperaktif bir çocuk. İçinde mermi olduğunu bilmiyordum. O da horozu çekilmiş tabancanın tetiğine bastı. Ve silah patladı” dediği öğrenildi.

CEZAEVİNE GİTTİ
Ayşe Karabacak, yapılan otopsinin ardından toprağa verilirken, yeni hacıdan dönen R. Ş. çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 31Az Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 16 32Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 30Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
1 Mayıs 2024 Çarşamba 17 30Parçalı Bulutlu