REKLAMI GEÇ

Başkan Zolan’dan Ganire Paşayeva için taziye mesajı

Başkan Zolan’dan Ganire Paşayeva için taziye mesajı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, hayatını kaybeden Azerbaycan Milli Meclisi Kültür Komisyonu Başkanı Milletvekili Ganire Paşayeva için taziye mesajı yayımladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Eylül 2023 Cuma, 09:53

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Azerbaycan Milli Meclisi Kültür Komisyonu Başkanı Milletvekili Ganire Paşayeva için taziye mesajı yayımladı.

Başkan Osman Zolan mesajında, görevi boyunca Türk dünyası için çalışan, bu uğurda verdiği mücadeleyle gönüllerde ayrı bir yeri olan, önemli hizmet ve çalışmayı gerçekleştiren merhum Ganire Paşayeva’yı asla unutmayacaklarını vurguladı. Başkan Zolan, mesajında şunları kaydetti:

“Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva Hanımefendi’nin vefat ettiğini üzüntüyle öğrendim. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesi, sevenleri ve gönül coğrafyamıza başsağlığı diliyorum. Türk dünyasına hizmetlerini asla unutmayacağız. Mekânı cennet, makamı âli olsun.”

DENİZLİ PAŞAYEVA’YI UNUTMAYACAK
Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin kardeş ülke Azerbaycan’ın Karabağ bölgesini işgal eden Ermenistan’ın 26 Şubat 1992 tarihinde gerçekleştirdiği Hocalı Soykırımı anısına 2016’da yaptığı Azerbaycan-Karabağ Parkı ile Hocalı Soykırımı Anıtı’nın açılış törenine katılan Paşayeva daha sonra Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Denizli Uluslararası 2’nci Yaren Şairler Şöleni’ne de katılmıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
18 Mayıs 2024 Cumartesi 17 32Parçalı Bulutlu
19 Mayıs 2024 Pazar 19 31Mevzi Sağanak Yağışlı
20 Mayıs 2024 Pazartesi 20 34Az Bulutlu
21 Mayıs 2024 Salı 21 36Parçalı Bulutlu
22 Mayıs 2024 Çarşamba 20 36Az Bulutlu