REKLAMI GEÇ

“Bu mu vizyon kent?” diye sordu

“Bu mu vizyon kent?” diye sordu

Seçim çalışmalarına Honaz’da devam eden MHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ali İpek, gezisi esnasında çektirdiği çarpıcı fotoğrafları basınla paylaştı. Karaçay Beldesi’nde açıktaki foseptik çukurunu gören Ali İpek, vatandaş tarafından yapılan tahta köprüden geçerek “Bu mu Vizyon kent yazıklar olsun” dedi.

/ DENİZLİHABER / 14 Şubat 2014 Cuma, 10:50

Yerel seçim öncesinde ziyaretlerine Honaz İlçesi ile devam eden MHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ali İpek, Honaz MHP Belediye Başkan adayı Ali Semerci ile birlikte köy ziyaretleri düzenledi. Köy halkının içinde bulunduğu sıkıntıları yerinde görev ve vatandaşlardan bilgi alan Ali İpek “Şehrin 20 km uzaklığındaki bu köyler vizyon kente yakışıyor mu? Halkın maddi durumu kötü, ürettiğini satamıyor, sattığının parasını alamıyor. Bu nasıl düzendir. 10 yıldır hizmet ettik diyenler buralara hiç gelmemiş mi? Buralarda hiç hizmet yok. Köy içi yollar perişan, köylü perişan” dedi. 

ic-2

ÇAMURLU YOLLARDAN KENDİLERİ GEÇTİ Mİ?
Honaz köy arasındaki orman yollarındaki yıllardır yapılmayan yollardan şikayetçi olan vatandaşlar “Köy arası orman yollarına AKP’li siyasiler her geldiklerinde yapacağız demiş ama sözden sonra bir daha gelememiş. Söz verdin mi tutacaksın. Bu yollardan gelin kendiniz geçin. Yağmur, kar yağdı mı buraların halini hiç düşündünüz mü? Bu halka bu eziyetleri çektirmenin hesabını halk sandıkta soracak. Halkın parası ile sefa sürdüğünüz günlerin sonu geliyor” dedi.

facetwit

İL GENEL MECLİSİ VE AK PARTİ’YE GÖNDERMELER
İpek, bugüne kadar buralara hizmet götürmekle yükümlü olanların görevini yapmadığını belirterek, dolaylı olarak İl Genel Meclisi’nin ve İl Özel İdaresi’nin yönetimini elinde bulunduran Ak Parti’ye sert eleştiriler yöneltti. Ak Parti’nin Pamukkale Belediye Başkan Adayı olan İl Genel Meclisi başkanı Hüseyin Gürlesin de eleştirilerden nasibini aldı.

ic-1

HALK KÖPRÜSÜNÜ KENDİ YAPIYOR
Honaz’a bağlı AKP’i Karaçay Belde Belediyesi’ni de ziyaret eden Ali İpek gördüğü manzara karşında Belediye Başkanına sert tepki gösterdi. Dışarıdan akan foseptik çukur ve bu yollardan geçmeye çalışan vatandaşın çilesini dinleyen Ali İpek “Burası bir belediyelik belde. Bu paralar nereye harcanıyor. Bu halk bu kokuları, bu çevre kirliliğini hak etmiyor. Vatandaş evinin önünden geçen foseptik çukurun üzerinden geçmek için tahta köprü yapmış. Şehir merkezine alt geçit üst geçit köprü yaptık diyerek reklam yapanlar gelin bu köprüden ders alın, belki anlarsınız. Bu yollardan geçin, bu köprüden geçin halkın çektiğini anlayın. Belki utanırsınız ama siz onu bile beceremezsiniz” dedi.

AYAKKABI KUTULARINI 30 MART’TA GÖRECEĞİZ
AK Parti Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu’nun Karaçay Belediyesi’ni ziyareti sırasında ayakkabı kutularını soran ve AKP’liler tarafından dövüldüğünü söyleyen vatandaşı ziyaret eden Ali İpek geçmiş olsun mesajı vererek “Biz yanınızdayız. Sana kimse bir şey yapamaz. Doğruları sormak ne zaman suç oldu. Hani şeffaf belediye, şeffaf yöneticiydi bunlar? Sen herkesin sormak istediği soruyu sormuşsun. Cevabını veremeyenler utansın. Sizler bu ayakkabı kutusunun cevabını 30 Mart’ta verirsiniz” dedi.

ali-ipek-kimdir-anons

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 31Az Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 16 32Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 30Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
1 Mayıs 2024 Çarşamba 17 30Parçalı Bulutlu