REKLAMI GEÇ

Büyükşehir köprü, menfez, taş duvar yapıyor

Büyükşehir köprü, menfez, taş duvar yapıyor

Büyükşehir Belediyesi; Çameli, Acıpayam, Beyağaç, Tavas ve Buldan’da 11 noktada köprü, menfez ve taş duvar yatırımları tamamladı. 20 ayrı noktada ise daha çalışmalar sürüyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Temmuz 2015 Çarşamba, 09:03

Denizli Büyükşehir Belediyesi Çameli, Acıpayam, Beyağaç, Tavas ve Buldan’da köprü, menfez ve toprak kaymasının önüne geçecek taş duvar çalışmalarını tamamladı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çameli İlçesi Yeşilyayla ve Elmalı Mahallesi’nde taş duvar, Akpınar, Sarıkavak ve Kocaova Mahallesi’nde menfez, Acıpayam İlçesi Suçatı Mahallesi’nde taş duvar ve menfez, Dodurga Mahallesi’nde köprü, Beyağaç İlçesi Uzunoluk Mahallesi’nde köprü, Tavas İlçesi Keçeliler Mahallesi’nde menfez, Buldan İlçesi Alandız Mahallesi’nde köprü, Kurudere ve Kaşıkçı Mahallesi’nde ise menfez yapımının tamamlandığını açıkladı. Zolan,20 ayrı noktada da söz konusu çalışmaların sürdüğünü ifade etti.

Başkanı Zolan, yola çıkarken ‘Denizli’de ne varsa ilçelerimizde de o olacak’ dediklerini anımsatarak, “Yaptığımız çalışmalarla bu sözümüzü yerine getirerek vatandaşlarımızın rahat ve huzurunu sağlamak. Yatırımlarımız bu yönde devam edecek bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 31Az Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 16 32Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 30Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
1 Mayıs 2024 Çarşamba 17 30Parçalı Bulutlu