REKLAMI GEÇ

Büyükşehir personeli işaret dili öğreniyor

Büyükşehir personeli işaret dili öğreniyor

Engellilerin yaşamlarını kolaylaştırmak için yaptığı uygulama ve yatırımlarla Türkiye’ye örnek olan Denizli Büyükşehir Belediyesi, engelli vatandaşlarla iletişim kanalını geliştirmek için gönüllü personeline işaret dili eğitimi veriyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Ocak 2015 Pazartesi, 15:42

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kayıhan Bilgi Evi ve Kurs Merkezi öğretmenlerinden Tülay Akça tarafından verilen ve gönüllülük esasına dayalı eğitime ilk etapta Denizli Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri kabul edildi.

denizli--belediye-personeli-isaret-dili-ogreniyor-ic

“Herkesin sorumluluğu”
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, engelsiz bir kent için yaptıkları gerek alt yapı hizmetleriyle gerekse diğer uygulamalarla bir çok Avrupa kentini geride bıraktıklarına dikkati çekti.

Amaçlarının işitme engelli vatandaşlarla birebir temas kuran personelin onlarla rahat iletişim kurup, duygu ve düşüncelerini anlaması olduğunu ifade eden Başkan Zolan, bunun için gönüllü olan personeli takdir etti. Başkan Zolan, sözlerine şöyle devam etti: “Hepimiz bir engelli adayı olduğumuzu unutmayalım. Bu nedenle engellilerin hassasiyetlerini anlamak, sorunları için çözüm üretmek hepimizin sorumluluğudur. Engelliler adına bugüne kadar birçok çalışmaya imza atan Denizli Büyükşehir Belediyesi, onların topluma katılımlarını sağlamak için çaba sarf etmeye devam edecek.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 31Az Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 16 32Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 30Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
1 Mayıs 2024 Çarşamba 17 30Parçalı Bulutlu