REKLAMI GEÇ

Büyükşehir yeni dönem spor kurs kayıtları başladı

Büyükşehir yeni dönem spor kurs kayıtları başladı

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin yeni dönem spor kursu kayıtları başladı. Pandemi kurallarının titizlikle uygulandığı spor kurs kayıtları sadece online olarak www.denizli.bel.tr’den yapılıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Kasım 2020 Pazartesi, 13:44

Denizli Büyükşehir Belediyesinin 7’de 70’e herkesin istediği dalda spor yapabilmesi için sürdürdüğü spor kurslarında yeni dönem kayıtları başladı. Sağlık Bakanlığının Kovid-19 tedbirleri dolayısıyla yayımladığı “Spor Salonları ve Spor Merkezlerinde Alınması Gereken Önlemlerin” titizlikle uygulandığı kurslarda yeni dönemde basketbol, buz pateni, capoeira, jimnastik, judo, masa tenisi, okçuluk, pilates, satranç, tekvando, tenis, voleybol ve zumba branşlarında eğitimler verilecek. Denizli Büyükşehir Belediyesi ayrıca yeni dönemde ilk kez karate dalında da eğitim verecek.

PANDEMİ KURALLARI UYGULANIYOR
Kayıtların Denizli Büyükşehir Belediyesinin resmi internet sitesi www.denizli.bel.tr adresindeki “Hızlı Menü”den online olarak yapıldığı belirtilirken, yayınlanan tedbirler gereği 65 yaş ve üzeri vatandaşların spor kurslarına alınamayacağı belirtildi. Vatandaşların kurslara gelirken maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymaları vurgulandı. Spor yaparken gerekli sosyal mesafelerin eğitmenler tarafından sağlanacağı, bu nedenle de sınırlı sayıda kursiyer kabul edileceği açıklandı.

YÜZME KURSU KAYITLARI DUYURUSU YAPILACAK
Denizli Büyükşehir Belediyesinin yeni dönem yüzme kurs kayıt duyuruları ise ayrıca yapılacak. Yüzme kurslarının sadece Denizli merkezdeki, İncilipınar, Kayıhan, Anafartalar-Dokuzkavaklar ve Çakmak-Karahasanlı Kapalı Yüzme Havuzlarında verileceği, yapılacak duyurunun ardından yüzme kurs kayıtlarının da yine online olarak yapılabileceği ifade edildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 31Az Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 16 32Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 30Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
1 Mayıs 2024 Çarşamba 17 30Parçalı Bulutlu