REKLAMI GEÇ

Büyükşehir’den 800 km asfalt

Büyükşehir’den 800 km asfalt

Denizli genelinde yol yapımı ve ulaşımla ilgili kapsamlı bir çalışma başlatan Denizli Büyükşehir Belediyesi asfaltlamada da büyük bir mesafe aldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın açıkladığı projeler kapsamında bu yıl yapılacak 800 km’lik asfaltlama çalışmasında sona yaklaşıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Ekim 2016 Perşembe, 11:35

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin kent genelinde yapmayı planladığı asfaltlama çalışmasında sona gelindi. Vatandaşların daha kaliteli ve konforlu seyahat etmesi için bu yıl başlatılan asfalt atağı kent merkezi ile birlikte Denizli Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alanında bulunan tüm ilçe ve bağlı mahallelerindeki yollarda gerçekleşti. Proje ile birçok ilçede çalışma gerçekleştiren Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri planlanan 800 kilometrelik soğuk asfalt döküm işini tamamlama aşamasına getirdi. Soğuk asfalt çalışmasının ardından ise sıcak asfalt çalışmalarının başlayacağı belirtildi.

DENİZLİ BU GÜZELLİKLERİ HAK EDİYOR
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli halkının yüksek standartlı modern bir ulaşım imkanına kavuşması için milyonlarca liralık yatırım yaptıklarını belirterek, soğuk asfalt olarak da bilinen sathi kaplama çalışmalarının tüm ilçelerde yapıldığını kaydetti.

121 Dev Proje ile 800 kilometre asfaltlama işlemi gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Zolan, ulaşıma büyük önem verdiklerini kaydetti. Başkan Osman Zolan, “121 Dev Proje içinde köprülü kavşaklardan, yol düzenlemelerine, alt ve üst geçitlerden asfaltlama işlemlerine kadar birçok hizmeti hayata geçiriyoruz. ‘Yol medeniyettir’ diyerek Denizlimizin uzak yakın her noktasını modern ulaşım imkanlarıyla buluşturacağız. Denizli bu güzellikleri hak ediyor” diye konuştu.

Yorumlar

haydar   -  Bağlantı 6 Ekim 2016, 21:46

Bu yollar şehir içine niye yapılmıyor acaba kazılan yerleri 500 defa tekrar tekrar kazıp yamalı bohça gibi bırakmak niye ?

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 31Az Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 16 32Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 30Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
1 Mayıs 2024 Çarşamba 17 30Parçalı Bulutlu