REKLAMI GEÇ

“CEHENNEMİN DİBİNE KADAR YOLUN VAR”

“CEHENNEMİN DİBİNE KADAR YOLUN VAR”

Gündem Gazetesi’nin manşetten duyurduğu habere göre; DENTUROD’u ziyaret eden Zeybekci, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın uygulamalarını eleştirip ”Cehennemin dibine kadar yolun var” diye konuştu. Zeybekci’nin bu açıklamaları Cihan Haber Ajansı tarafından ulusal medyaya servis edildi.

/ DENİZLİHABER / 3 Mart 2011 Perşembe, 11:58

Gündem Gazetesi tarafından bugün manşete çekilen ve Cihan Haber Ajansı tarafından tüm basın kuruluşlarına servislenen haber Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci’yi zor durumda bıraktı. Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, dün DENTUROD’u ziyaret etti ve burada yaptığı konuşmada bürokrasiyi eleştirdi. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nı uygulamalarını eleştiren Başkan Zeybekci konuşmasında ilk olarak Denizli Belediyesi’nin turizm ve kültür konusunda yaptığı çalışmaları değerlendirdi.

Turizmde Ankara’dan merkezi belgelendirmenin tamamına karşı olduğunu dile getiren Zeybekci, şunları kaydetti: “Bu şehirde turizmle ilgili bir çalışma, belgelendirme, inceleme yapılacaksa Ankara’dan gelip de yapılmasının saygısızlık olduğunu inanıyorum. Bizim hiç haberimiz yok, bakıyoruz falanca mahalledeki, falanca köşedeki bir yere turizm belgesini, İl Kültür ve Turizm Müdürü’nün bile haberi olmadan Ankara’dan birileri veriyor. Bu, Avrupa Birliği’nin yerel özerklik şartlarına aykırıdır. Millete hakarettir. ‘Siz bilmezsiniz, biz Ankara’dan daha iyi biliriz.’ anlayışıdır. Cehennemin dibine kadar yolun var. Sen bilmiyorsun, bırak yerindeki yapsın. DENTUROD yapsın, buradaki arkadaşlar yapsın. Kıstasları, kalite standartları olsun. İncelemeyi özel bir kuruluşa versinler, takip etsin, belgeyi versin” dedi.

Başkan Zeybekci’nin medyada yer alan haberlere ilişkin, sabah AKP’deki toplantıda basın mensuplarına haberin kendisini zor durumda bıraktığını söylediği öğrenildi..

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu