REKLAMI GEÇ

CHP Büyükşehir adayını yarın açıklayacak

CHP Büyükşehir adayını yarın açıklayacak

Denizli CHP’de aylardır süren bekleyiş sona eriyor. CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) bugün toplanıp, Parti Meclisi’ne (PM) önerilecek belediye başkan adaylarını belirleyecek. PM ise yarın yapacağı toplantıda listeye son şeklini verecek.

/ DENİZLİHABER / 21 Aralık 2013 Cumartesi, 10:35

DENİZLİHABER
AK Parti ve MHP’den sonra CHP’de büyükşehir belediye başkan adayını belirliyor. Aylardır “kim aday gösterilecek?” diye soran CHP’liler, bu sorunun yanıtını hafta sonunda alacak.

CHP Genel Merkezi’nin takvimine göre, geçen hafta yapılması gereken, ancak ertelen MYK ve PM toplantısı hafta sonunda gerçekleştirilecek. Buna göre, bugün MYK toplanıp, aday adaylarıyla ilgili eğilim yoklaması ve kamuoyu araştırmasından gelen sonuçları değerlendirecek.

BÜYÜKŞEHİR VE 9 İLÇEDE HEYECAN
MKY’nin belirlediği adaylar, daha sonra bir liste halinde PM’ye sunulacak. PM’nin yarın yapılacak toplantısında, listeye son şekli verilerek belediye başkan adayları belirlenecek. Ardından da kesin liste kamuoyuna açıklanacak.

Denizli’de ise Ankara’dan gelecek haber bekleniyor. CHP’liler, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayının kim olacağını genel merkezin açıklamasıyla öğrenecek. Genel görüş, kamuoyu araştırmasında birinci sırada çıktığı ifade edilen Kazım Arslan’ın büyükşehir adayı olacağı şeklinde. Sayıları az da olsa yeni bir ismin aday gösterilebileceği iddiasında bulunanlar var.

Bu arada büyükşehir ile birlikte Merkezefendi, Pamukkale, Baklan, Bekilli, Çal, Çivril, Çardak, Honaz, Sarayköy ve Serinhisar ilçelerinin belediye başkan adaylarının da yarın yapılacak PM toplantısının ardından açıklanması bekleniyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Mayıs 2024 Pazar 18 33Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
20 Mayıs 2024 Pazartesi 18 32Parçalı Bulutlu
21 Mayıs 2024 Salı 19 34Az Bulutlu
22 Mayıs 2024 Çarşamba 19 36Az Bulutlu
23 Mayıs 2024 Perşembe 19 33Parçalı Bulutlu