REKLAMI GEÇ

CHP MYK’sı Denizli’yi bir sonraki toplantıya bırakıyor iddiası

CHP MYK’sı Denizli’yi bir sonraki toplantıya bırakıyor iddiası

CHP’nin yurt genelinde 300 dolayında belediye başkan adayını belirleyeceği duyurulan kritik parti meclisi toplantısında Denizli adayları da konuşulacak mı? Kulislerde Denizli adaylarının bir sonraki PM toplantısına kalabileceğine yönelik iddialar konuşuluyor.

/ DENİZLİHABER / 21 Aralık 2013 Cumartesi, 15:09

DENİZLİHABER

Cumhuriyet Halk Partisi, yaklaşan yerel seçimler öncesinde belediye başkan adaylarının açıklanacağı hafta sonundaki Merkez Yürütme Kurulu’nun (MYK) ve Parti Meclisi’nin (PM) toplantılarına kilitlendi. Bu kritik toplantılar öncesinde “5’li komisyon” bir araya geldi.

DIŞ DÜNYA İLE BAĞLANTI YOK
Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan ve CHP Genel Sekreteri BillunTamaylıgil’den oluşan komisyon, öğle saatlerinde toplandı. Cep telefonlarını kapatan komisyon üyelerine verilen talimat üzerine telefon bağlantısı da yapılmıyor.

DENİZLİ AÇIKLANMAYABİLİR İDDİASI
Komisyon değerlendirmesinin ardından başlayacak MYK toplantısına saatler kala, kulislerde konuşulan bir iddia, açıklanacak iller arasında Denizli’nin olmadığına yönelik. CHP yönetiminin, Parti Meclisi’ne Denizli dosyasını göndermeyeceği iddia ediliyor.

Gerekçeye dair her hangi bir bilgiye ulaşılamazken, Denizli’nin bazı kentlerle birlikte Aralık ayı’nın son günlerinde yapılacak PM toplantısı kararıyla duyurulacağı iddialar arasında.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Mayıs 2024 Pazar 18 33Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
20 Mayıs 2024 Pazartesi 18 32Parçalı Bulutlu
21 Mayıs 2024 Salı 19 34Az Bulutlu
22 Mayıs 2024 Çarşamba 19 36Az Bulutlu
23 Mayıs 2024 Perşembe 19 33Parçalı Bulutlu