REKLAMI GEÇ

Gümüşler’e itfaiye binası

Gümüşler’e itfaiye binası

Denizli Belediyesi, Gümüşler ve çevresindeki olaylara müdahale edecek bir itfaiye birimi binasını hizmete soktu.

/ DENİZLİHABER / 10 Şubat 2012 Cuma, 09:00

Denizli Belediyesi, ihtiyaç durumunda Gümüşler ve çevresindeki yangın, felaket gibi yaşanabilecek olumsuzluklara anında müdahale edebilmek için bir itfaiye birimi binasını hizmete soktu. Sosyal donatıları olan binanın, çağın gereksinimlerine cevap verebilecek şekilde inşa edildiği belirtildi.

Gümüşler İtfaiye Hizmet Binası, belediyenin şehrin farklı bölgelerde oluşturmaya çalıştığı hizmet binalarının birini teşkil ediyor. Hizmet Binası, 2 bin 500 metrekare alana inşa edildi. Bölgenin tüm ihtiyaçlarına cevap verebilecek şekilde planlandı. İçinde, 3 itfaiye aracının bulunduğu kapalı garajı, su depoları, sosyal donatıları, basketbol ve voleybol gibi personelin eğitim görebileceği ve göreve hazırlandığı eğitim salonları, yatakhaneler ve itfaiye ekipmanları depoları alanlar bulunuyor. Söz konusu hizmet binasında, 15 personel vardiyalı olarak 24 saat görev yapıyor.

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, söz konusu Gümüşler İtfaiye Binası’nda incelemelerde bulundu. Başkan Zolan, itfaiye araçlarından, personelin kullandıkları ekipmanlara, sosyal donatılardan, tanker depoları ve hatta tüm birimlerin odaları tek tek dolaşarak personelle sohbet etti.

Başkan Osman Zolan, şunları söyledi: ‘Binamız, modern her türlü ihtiyaca cevap verebilecek niteliktedir. İçinde araçların, su deposunun, eğitim alanlarının ve sosyal donatıların olduğu hizmet binası, personelimizin ve bölgenin ihtiyaçlarına cevap verebilecek ekipmanlarca donatıldı. İnşallah kullanmak nasip olmaz ama ihtiyaç durumunda da bir saniye önce de olsa nasıl gideriz onun gayreti içinde olunacak. Yeni binamızın şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah Denizli’miz böyle güzel yapılara kavuşmaya devam edecek.’

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Mayıs 2024 Pazar 18 33Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
20 Mayıs 2024 Pazartesi 18 32Parçalı Bulutlu
21 Mayıs 2024 Salı 19 34Az Bulutlu
22 Mayıs 2024 Çarşamba 19 36Az Bulutlu
23 Mayıs 2024 Perşembe 19 33Parçalı Bulutlu