REKLAMI GEÇ

Zolan, Mustafa Ataş ile bir araya geldi

Zolan, Mustafa Ataş ile bir araya geldi

Bir dizi ziyaret için Denizli’ye gelen AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Başkan Zolan, ziyarette 15 Temmuz’da kentte yaşananları anlattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Kasım 2016 Salı, 11:28

Bir dizi ziyaret nedeniyle Denizli’ye gelen AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile de bir araya geldi.

denizli-ak-parti-genel-baskan-yardimcisi-atastan-osman-zolana-ziyaret-1

Ziyaretinden dolayı Ataş’a teşekkür eden Başkan Zolan, “Bizler, başta Cumhurbaşkanımızdan ve milletimizden aldığımız emanetle, hizmet etme ve milletimizin dertlerine derman olma noktasında gece gündüz çalışıyoruz” dedi.

Denizli’de hayata geçirdikleri projeleri anlatan Başkan Zolan, “30 Mart 2014’te Büyükşehir olduk. Tüm ilçelerde koordinasyon ve yatırım anlamında insanlarımıza ‘İyi ki büyükşehir olmuşuz’ dedirtiyoruz. Özellikle kırsal alanda çok çok önemli işlere imza atıyoruz. İnşallah milletin emanetine sahip çıkmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

15 TEMMUZ GECESİNİ ANLATTI
15 Temmuz Darbe girişimi sırasında Denizli’de yaşananları anlatan Başkan Zolan, “Darbe olduğunu Büyükşehir Belediyesi’nde çalışırken aldık. Haberi alır almaz teşkilat ve halkımızla bir araya gelerek 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’na yürüdük. O akşam burada on binlerce vatandaşımız vardı. Tankların çıkmaması için Tugay’ın etrafının sarılması talimatını verdim. 45 dakika içerisinde Tugay’ın kapıları iş makinelerimizle sarıldı. Sabaha kadar tanklar ışıkları yanık halde Tugay’ın girişinde beklediler. Bizim araçlarımız da ışıklarını yakarak sabaha kadar nöbet tuttular” dedi.

MEYDAN BOŞ DEĞİL
Tankların araçları ezip geçebileceğini bildiklerini, ancak ‘Meydan boş değil’ mesajını verdiklerini anlatan Başkanı Zolan, “Çardak Havaalanı’ndan Ankara’ya gidecek olan 500 komandoya Valimizle ve halkımızla birlikte engel olduk” diye konuştu.

Ataş ise 15 Temmuz gecesi Denizli halkının gösterdiği kahramanlık dolayısıyla teşekkür etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu