REKLAMI GEÇ

Zolan: “AK Partili olmayan ilçe belediyelerini de kucaklıyoruz”

Zolan: “AK Partili olmayan ilçe belediyelerini de kucaklıyoruz”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Partili olmayan belediyeleri dışlama, yetersiz hizmet sunma gibi bir durum olmadığını belirterek, “Buna ne insanlığım, ne de vicdanım izin vermez. Ben bütün Denizli’nin başkanıyım. Parti ayrımı asla yapmam” dedi.

Ferah Işık / DENİZLİHABER / 25 Mayıs 2017 Perşembe, 11:53

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kent merkezindeki yoğunluğun daha da artmasını önlemek için ilçelerdeki yaşam kalitesini de arttırmak için çabaladıklarını söyledi.

Zolan, bir gazetecinin, “Sizin partinizden olmayan belediyeler ile diyaloğunuz nasıl, onların yeteri kadar hizmet alamadıkları söyleniyor” sorusunu yanıtladı.

Başkan Zolan, “Denizli’nin her köşesinde yaşayan her insan bizim insanımız. Bize oy versin vermesin, mensubu olduğum partiye oy versinler vermesinler, herkese hizmet etmek bizim görevimiz. Nerede sıkıntı ve aciliyet varsa oraya yatırım yapıyoruz. Benim için Çal’da yaşayan insanla Acıpayam’da yaşayan insan arasında fark yok” dedi.

CHP’li belediyeler Buldan, Bekilli ve Bozkurt, MHP’li Belediye Çal ile oldukça iyi ilişkiler içinde olduğunu ifade eden Zolan, “Çal’a arıtma tesisini kısa süre içinde yapacağız. Çameli’de bu güne kadar hiç alt yapı çalışması olmamış, tamamladık. Sarayköy’deki atık suyun Büyük Menderes Nehri’ni kirletmesine izin vermeyeceğiz. Sarayköy’e önemli bir yatırım yapıp bu kirliliğin önüne geçeceğiz. Dalaman Çayı artık evsel atıklarla kirlenmeyecek. Biz belediye olarak önlemi alıyoruz, sanayi atığı olmaması için de yetkili merciler önlem almalıdır” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu