REKLAMI GEÇ

Fotoğraf çekip gönderilmeli mi?

Fotoğraf çekip gönderilmeli mi?

Denizli İl Özel İdaresi Güney İlçesi’ne bağlı Parmaksızlar Köyü’nde ve Çivril İlçesi’ne bağlı Kızılcayer Köyü’nde iki engelliye akülü tekerlekli sandalye verdi. Ancak 2 engelliye yapılan bu anlamlı bağıştan daha çok bağış için yapılan ve basına servislenen tören dikkat çekti. İl Genel Meclisi Başkanı Gürlesin, Özel İdare Genel Sekreteri Oklu, Çal İl Genel Meclisi Üyesi Duman’ın engellilerle fotoğraf çektirip basına servis etmesi, tartışılacak cinsten.

/ DENİZLİHABER / 15 Şubat 2013 Cuma, 12:29

2014 yılında kapatılarak varlıkları büyükşehir belediyelerine devredilmesi planlanan İl Özel İdaresi, bir süre önce özellikle ilçelerdeki engellilere yönelik örnek bir proje başlattı.

Şu ana kadar proje kapsamında 10’a yakın engelliye akülü araç hediye eden İl Özel İdaresi, son olarak Güney’in Parmaksız, Çivril’in Kızılcayer köylerindeki iki engellinin de yüzünü güldürdü.

Ancak yapılan bu anlamlı yardımdan daha çok yardım için kalkıp bu iki ilçeye giden İl Genel Meclisi Başkanı Hüseyin Gürlesin, İl Özel İdare Genel Sekreteri Adem Oklu ve Çal il Genel Meclisi Üyesi Mehmet Duman’ın bağışlarını törene dönüştürmeleri dikkat çekti.

Gürlesin ve Oklu’nun, böylesi hassas bir yardım nedeniyle, bağışta bulundukları engellilerle fotoğraf çektirip, bu fotoğrafların da basına servislenmesi ise kafalarda soru işaretlerine yol açtı.

Yorumlar

Hakan Turhal   -  Bağlantı 15 Şubat 2013, 14:04

burdaki yetkili olarak sözedilen isimler güya inançlı olarak bilinir amam iş gösterişe geldi mi inanç falan kaybolur.”sağ elin verdiğini sol el görmeyecek şekilde”diye olması gereken yardım ve sadakaları utanmasalar boy boy afişlerle duyuracaklar,eeee haliyle adamlar seçimler için psikolojik çalışmalar yapıyorlar kendilerince.acaba bunun dinen caiz olmadığını bu insanlara söyleyecek biri yok mu Allah aşkına ya?bu kadar mı yağcı oldu bu millet?

ENVER ADAK   -  Bağlantı 15 Şubat 2013, 13:45

Böyle bir olay karşısında tören yapılması kötü mü niye böyle yazıyorsunuz ve haber yapıyorsunuz.
Kıskanalar çatlasın

FAHRİ   -  Bağlantı 15 Şubat 2013, 13:41

Tek kelime ile REZALET. REZALET. Bunca yıldır fakirleri engellileri teşhir etmenin İNSANİ,hukuki ve dahi cezai sorumluluklarını öğrenememişler. Ayıptır. Verdiğiniz 3 kuruşluk akülü araç. Sanki apartman dairesi verdiniz. Babanızın parasını verdiniz sanki

AHMET NALBANT   -  Bağlantı 15 Şubat 2013, 13:33

REKLAM OLMAZ İSE BU İŞLER OLMAZ KARDEŞİM. HİÇ KİMSE ALLAH RIZASI İÇİN BU İŞLERİ YAPMAZ.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Mayıs 2024 Pazar 18 33Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
20 Mayıs 2024 Pazartesi 18 32Parçalı Bulutlu
21 Mayıs 2024 Salı 19 34Az Bulutlu
22 Mayıs 2024 Çarşamba 19 36Az Bulutlu
23 Mayıs 2024 Perşembe 19 33Parçalı Bulutlu