REKLAMI GEÇ

İlker Başbuğ’a yoğun ilgi

İlker Başbuğ’a yoğun ilgi

Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Kitap Fuarı’na katılan eski Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral İlker Başbuğ ile fotoğraf çektirip, imza almak isteyenler, dakikalarca bekleyerek uzun kuyruk oluşturdu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Nisan 2017 Pazar, 09:29

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin EGS Fuar Merkezi’nde düzenlediği Kitap Fuarı, bugün ünlü yazarları ağırladı. Eski Genelkurmay Başkanı Emekli Orgeneral İlker Başbuğ, tarihçi yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı, yazarlar Canan Tay, Alya Öztanyel ve Hasan Ali Topbaş fuarın onur konuğu oldu. Fuarda yazarların kitaplarını alanlar, imza attırmak için kuyruklara girdi.

Fuarda büyük ilgi gören İlker Başbuğ’un okurları imza alabilmek için uzun kuyruklar oluşturdu. Başbuğ, okurlarıyla fotoğraf çektirip, kitaplarını imzaladı. Okurları kitaplarını Başbuğ’a imzalatmanın ve onunla söyleşi yapabilmenin mutluluğunu yaşadı. Başbuğ, 4 saat boyunca fotoğraf çektirip, imza dağıttı.

Fuarda okurlarına imza dağıtan tarihçi yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı da büyük ilgi gördü. Prof. Dr. Ortaylı, bir ara fuarın diğer ucunda imza dağıtan İlker Başbuğ’un yanına gelip, bir süre sohbet etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu