REKLAMI GEÇ

Denizli-Münih seferleri Ağustos’a ertelendi

Denizli-Münih seferleri Ağustos’a ertelendi

Denizli-Münih uçuşları yolcu yetersizliğinden iptal edildi. Denizli’nin Avrupa’ya tarifeli uçuş hayali Ağustos ayına ertelendi.

/ DENİZLİHABER / 12 Mayıs 2012 Cumartesi, 17:00

23 Mayıs 2012’de başlaması planlanan Denizli-Münih seferleri,  yolcu yetersizliği yüzünden ileri bir tarihe ertelendi.  Öger Türk Tur tarafından gerçekleştirileceği aylar önce duyurulan Denizli-Münih, Münih-Denizli seferleri ilgisizlik kurbanı oldu.

23 Mayıs 2012-31 Ekim 2012 tarihleri arasında ST 1452/3 sefer sayılı uçuşlarla gerçekleştirilmesi planlanan karşılıklı seferler ilk olarak Münih’den Denizli’ye direkt yolce getirecekti.  Münih’ten 06.05’te kalkacak uçak, 09.55’te Denizli’ye inecek, dönüşte ise Denizli ‘den 10.40’ta kalkıp, Münih’te 12.45’te olacaktı.

Ancak firmanın yeterli yolcu talebi görememesi nedeniyle seferleri Ağustos ayına ertelediği öğrenildi.

Yorumlar

sevent karagönlü   -  Bağlantı 27 Mayıs 2012, 13:30

denizliden yurt içine bile dogru düzgün bi uçuş planı yokken neden almanyaya direk uçuş çıkarmışlar anlamak güç. bu arada ben denizliden almanyaya uçuş olacağını şimdi netten gördüm. düzgün bi reklam yapmazsanız bu mıllet nereden bilecek yurt dışı uçuşu olduğunu.böyle oluncada ilgisizliğe şaşmamak lazım çünkü millet bilmiyor denizliden nerelere uçuş olduğunu..ayrıca cardak havaalanı pamukkale yakınlarında olsa sadece yabancı turistlerın ilgisi bile yeterli olur bence.mesea japonlar önce antalya yada istanbula gelıyor sonra da karayoluyla pamukkaleye geçiyor.bu da uzun bi yolculuk demek ve çoğu ınsan bu yolu çekmez.yetkililer bunları düşünemiyor mu acaba??

horoz 20   -  Bağlantı 15 Mayıs 2012, 23:27

bu ne bicim is ya aylar önce reklam yaptilar noldu madem mayista is yok talep yok ozaman neden agustosa attiniz en azindan haziranda baslasin haziran temmuz da ucmayacakta nezaman ucacak ozaman temmuzda ucus yoksa eylülde hic yok yani yilda bir ay agustos allah kahretsin bizim yarimiz olmayan illere 6 ay ucus var sürekli böyle büyüksehirmi olur bi tane uydu da kanalimiz yok avrupada yasiyorum her sehrin kanali var yeminolsun denizlinin yarisi degiller olay bu heryerde geriyiz koskoca denizlispor bankasyada kümeye oynadi daha ne diyeyim hayirlisi olsun

murat   -  Bağlantı 14 Mayıs 2012, 15:50

denizli olarak,yıllık ihracatın 3 milyar dolar olacak,2023 de 10 milyar dolar olacak diyeceksin,pamukkale,dünyaca ünlü sağlık kür merkezi olacak diyeceksin,en önemlisi denizli dünya kenti olacak diyecesin,dünyaya açılan penceren olan hava limanın 60+60=120 km uzaklıkta olacak….

murat   -  Bağlantı 14 Mayıs 2012, 12:03

irfan akdeniz doğru tesbitin için tebrik ederim.cehennemin dibi çardak havalimanını kim yaptıysa,bence vebalini veremez,türkiye geneline baktım,şehir merkezine en uzak havalimanı,pamukkale ovasında devasa yer varken hem adına hem yanına yakışır pamukkale havalimanı olamazmıydı?asgariye özel şirketlere bildiğim kadarıyla izin vermiyor,istanbula uçuşlar 250,300 tl,otopark günlük 25tl,ulaşım 24tl,bence çardak havalimanını asgeriye verin pilot yetiştirin denizlisn,ohizmet ölmesin,pamukkaleyede sivil havalimanı yapılsın bak nasıl çalışıyor yurt içi ve yurt dışı.

Halil Akyol   -  Bağlantı 13 Mayıs 2012, 12:37

Tabi Kind ilgisizlik gibi görünüyor,cünkü nie Internet den,nede Almanya da her hangi bei Seyahat acentasindan Münih-Denizli biletleri alinabiliyor.Sadece flyott.de den alinabiliyor.Hic bir TV kanalinda,hic bir gazetede Reklam yok. Insanlar jeden bilsin,acenta ya gidiyorlar,Verlag orada münih-denizli ucuslari görünmüyor.Ondan sonra aglarsiniz ilgi Yok diye. Almanya da Stuttgart-Denizli seferleri olsa full cakar.En Co Denizli liegt orda.

irfan Akdeniz   -  Bağlantı 13 Mayıs 2012, 11:11

Çardak havalimanından Denizli-Ankara uçuşları bile başarılamıyorken ne bekleniyorki?
Çardak havalimanına yapılan o yatırıma çok yazık oldu.Yokmuydu Denizli’de havalimanı yapılabilecek daha uygun bir yer? Özel şirketlerden bir tane bile uçan yok neden acaba? Para kazanacak olsalar uçmazlarmıydı? Denizli tam tersi istikamete doğru büyürken o havalimanı orda hiç bir iş yapmaz..Birilerinin bu işe önayak olup şehrimizin bu havalimanı sorunundan kurtulması için çaba harcaması gerekiyor.Havalimanı bir şehrin dünyaya açılan kapısıdır. Bir havacılık çalışanı olarak bo söz gerçekten çok doğrudur..

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu