REKLAMI GEÇ

Üçgen Köprülü Kavşakları’nda çalışmalar sürüyor

Üçgen Köprülü Kavşakları’nda çalışmalar sürüyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Üçgen Köprülü Kavşakları projesi büyük bir hızla sürüyor. Denizli’nin şehir içi ve şehirlerarası trafiğinde ana arter konumunda olan Üçgen, yeni ve modern görünümüyle Denizli’nin yeni yüzü olacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Ocak 2017 Cumartesi, 16:19

İzmir, Ankara ve Antalya karayollarının kesişim noktasında bulunan Üçgen Meydanı, yürütülen projeyle muhteşem bir esere dönüşecek. Projenin hayata geçirilmesiyle, şehir içi ve şehirlerarası ulaşımda kritik noktada bulunan Üçgen’in yoğun trafiğinden eser kalmayacak.

Kasım ayında ilk kazması vurulan çalışmalar çerçevesinde hafriyat ve kazı işlemleri sürdürülen projenin Büyükşehir Belediyesi DESKİ tarafından yürütülen alt yapı çalışmaları tamamlandı. Viyadük ayaklarının temel kazıkları ile kapalı kesit kazık imalatlarının yapılmasının ardından ard germe imalatlarına başlanacak. Çalışmaların büyük bir hızla devam ettiği Üçgen Köprülü Kavşakları tamamlanmasının ardından yeni ve modern görünümüyle Denizli’nin yüz akı olacak.

ÜLKE ÇAPINDA SES GETİRECEK
Üçgen Köprülü Kavşakları projesini yakından takip eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, projenin tamamlanması ile birlikte ülke çapında ses getirecek bir hizmete daha imza atacaklarını ifade etti. Antalya, İzmir ve Ankara yollarının kesişim noktasında olan Üçgen Köprülü Kavşakları’nın şehirler arası ve şehir içi ulaşım açısından Denizli’nin ana arterini oluşturduğunu ifade eden Başkan Zolan, yoğun trafiğiyle zaman ve yakıt israfına neden olan bölgede Denizli’ye yaraşır güvenli, rahat ve modern bir hizmet sunmak için çalışmaların sürdüğünü kaydetti.

“DENİZLİ’NİN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEK”
Denizli Büyükşehir Belediyesinin yatırım ve hizmet kalemlerinde son dönemde en büyük payı ulaşıma ayırdıklarına dikkati çeken Başkan Zolan, “Hemşehrilerimizin uzun yıllardır yapılmasını talep ettiği, bizim de hayalini kurduğumuz Üçgen Köprülü Kavşakları’nın 121 Dev Proje kapsamında başlatmış olmanın heyecanını yaşıyoruz. Üçgen Meydanı yeni haliyle getireceği birçok avantajın yanında Denizli’nin çehresini değiştirecek. Halkımıza sabırları ve destekleri dolayısıyla çok teşekkür ediyorum. Projemizin en kısa sürede hizmete sokmak için yoğun çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Denizlimize ve ülkemize hayırlar getirsin” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu