REKLAMI GEÇ

55 evsize barınma ve gıda yardımı

55 evsize barınma ve gıda yardımı

Denizli Büyükşehir Belediyesi, kış mevsiminde sokakta yaşamak zorunda kalan vatandaşlara yardım eli uzatıyor. Bu kış 55 kişiye barınma ve karınlarını doyurma olanağı sağlandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Ocak 2017 Salı, 14:55

Büyükşehir Belediyesi, sokakta yaşamak zorunda kalan evsiz vatandaşlara yardım elini uzatmayı sürdürüyor. Geçen kış başlatılan ve bu yılda sürdürülen uygulamayla sokakta kalanlara kış barınma hizmeti sunuluyor ve gıda yardımı yapılıyor. Bu kış 55 kişinin bu hizmetten yararlanması sağlandı.

İHBAR HATTI
Kış aylarını sokakta geçirmek zorunda kalan vatandaşların uygulamadan yaralanabilmeleri için Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığına başvuru yapmaları gerekiyor. Durumunu belirten vatandaşlar Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından yapılacak incelemenin ardından kış ayları boyunca misafir edilebilecek. Denizli Büyükşehir Belediyesi, ALO 153 ya da 280 25 60 numaralı telefona yapılacak ihbarla da sokakta yaşamak zorunda kalan vatandaşlara ulaşabiliyor. Bu şekilde ulaşılan evsiz vatandaşlar, istekleri durumunda konuk edilebilecekler.

“BİZİM GÖREVİMİZ”
Sosyal belediyecilik ilkesiyle ihtiyaç sahiplerinin her an yanında olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Dondurucu soğukların yaşandığı kış gününde sokakta yaşamak zorunda kalan vatandaşlarımızın sıcak bir mekan tesis ederek zor olan yaşamlarını biraz olsun kolaylaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İstiyoruz ki kimse evsiz, yuvasız kalmasın ancak bu şekilde yaşayan vatandaşlarımıza sahip çıkmak bizim görevimizdir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
9 Mayıs 2024 Perşembe 15 26Çok Bulutlu
10 Mayıs 2024 Cuma 14 25Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
11 Mayıs 2024 Cumartesi 13 22Mevzi Sağanak Yağışlı
12 Mayıs 2024 Pazar 12 20Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
13 Mayıs 2024 Pazartesi 11 23Parçalı Bulutlu