REKLAMI GEÇ

Denizli’de engelleri aşmışmışız

Denizli’de engelleri aşmışmışız

Engelliler Günü ve haftası kentte çeşitli etkinliklerle kutlandı. Onların yaşamın her alanında olduğu, başarıları, farkındalıkları vurgulandı. Ama Denizli’de bu fotoğraf aslında onlarca etkinlik ve açıklamanın havada kaldığının kanıtı gibi..

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Aralık 2014 Cumartesi, 15:23

Denizli’nin şüphesiz en büyük sorunlarından biri trafik. Planlama, yollar, araç sayısındaki farklılık, otopark eksikliği ve duyarsızlık.

Hepsi bir araya gelince en çok da yayalar için sorun haline gelen kent trafiği, ne yazık ki engelli vatandaşlarımız için kara bir çileye dönüyor.

Kentte geçtiğimiz haftaya Engelliler Günü ve haftası ile ilgili etkinlikler damgasını vurdu. Sokaklarda, salonlarda, devletin kentteki en üst düzey yöneticilerinden meslek odası ve STK’lara herkesin gündeminde engelliler vardı.

Birbirini ardına yapılan etkinliklerin, yazılı açıklamaların aslında ne kadar havada kaldığını Denizli’de çekilen bu fotoğraf sayesinde görebiliyoruz.

Fotoğraf Denizlihaber.com tarafından birkaç gün önce Çamlaraltı Mahallesi’nde çekildi. Tam da engelliler ile ilgili etkinliklerin yoğun bir şekilde gerçekleştirildiği günlerde…

Fotoğrafa çok fazla yorum yapmıyor, yorumu hem siz okurlarımıza, hem de şehrin yerel yöneticilerine bırakıyoruz.

Yorumlar

denizlili   -  Bağlantı 8 Aralık 2014, 09:23

her tarafı kapattınız kaldırımlarla. nereye koyacak adam arabasını?????

mehmet   -  Bağlantı 6 Aralık 2014, 22:47

eskiden minibüsleri kullanırdık. artık özel araçla çıkmak zorundayız. özel araç hem bize yük hemde yollara. özürlüler için yapılacak en iyi çözüm belediyenin araç temin etmesi

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu