REKLAMI GEÇ

Denizlihaber.com’un onur günü

Denizlihaber.com’un onur günü

Denizli, iş, siyaset, eğitim, spor ve sanat çevreleriyle Denizlihaber.com’un gerçekleştirdiği 10. Yıldönümü etkinliğinde bir araya geldi. Medyanın ulusal boyuttaki önemli isimlerinin de katıldığı etkinlikte yapılan konuşmalarda, Denizlihaber.com’un 10 yıldır yürüttüğü mücadelesi ve özgün içeriğiyle Türkiye’ye örnek olduğu vurgusu yapıldı.

/ DENİZLİHABER / 1 Aralık 2012 Cumartesi, 17:20

Türkiye’nin ilk yerel internet gazetelerinden biri olan Denizlihaber.com, kuruluşunun 10. yıldönümünü Şiir Otel’de gerçekleştirdiği bir etkinlikle kutladı.

YOĞUN KATILIM VARDI
Denizli Valisi Abdulkadir Demir, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Adnan Keskin, Belediye Başkanı Osman Zolan, Ankara Denizlim Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Av. Hasan Oymak, TÜKÇEV Mütevelli Heyeti Başkanı Beyhan Aslan, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın Başdanışmanı Saim İlcioğlu ve DENİB Başkanı Süleyman Kocasert’in yanı sıra kentin, iş, siyaset, ekonomi, eğitim, spor ve sanat çevrelerinden çok sayıda isim katıldı.

MEDYANIN KURMAYLARI DA KATILDI
Düzenlenen yıldönümü kokteylinin Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Atilla Sertel, TGF Genel Sekreteri Merih Ak, İnternet Medyası Derneği Başkanı Hadi Özışık ve Ntvmsnbc.com Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Yeşiltepe gibi önemli konukları da vardı.

‘DENİZLİ FARKINDALIĞI OLUŞTURMAK İSTEDİK’
Etkinlik seremonisi Denizlihaber.com’un 10 yıllık yayın hayatını anlatan bir kısa film gösterimiyle başladı. Gösterimin ardından kürsüye çıkan gazete kurucularından Sedat Kurt, kentte internetin bile tam olarak bilinmediği yıllardan günümüze ulaşmak adına çok yoğun bir mücadele verdiklerini söyledi. Özgün içeriğiyle yalnız Denizli’den değil Türkiye ve dünyanın dört bir yanındaki Denizlililerin takip ettiği bir yerel gazete olarak Denizli farkındalığı oluşturmak istediklerini belirten Kurt, 10. Yıldönümü kutlamasını da bu nedenle Şiir Otel’de gerçekleştirdiklerini söyledi. Kurt ayrıca bu konsept gereği kokteylde ikram edilen tüm ikramların da tamamen Denizli üretimi olduğuna vurgu yaptı.

YEŞİLTEPE ‘DENİZLİHABER ÇOK ÖNEMLİ BİR BAŞARIYA İMZA ATTI’
Ntvmsnbc.com Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Yeşiltepe, gelişen dünya düzeninde medyanın tamamen dijital platforma kaydığına vurgu yaparken, en geç birkaç kuşak sonra basılı gazetelerin yerini internet ve mobil gazetelere bırakacağına söyledi. Denizlihaber.com’un yalnız Denizli’nin değil Türkiye’nin en iyi yerel medya örneklerinden biri olduğunu dile getiren Yeşiltepe, gazetenin çok önemli bir başarının altına imza attığını söyledi.

AK ‘DENİZLİHABER’E SAHİP ÇIKIN’
Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Sekreteri Merih Ak, Sedat Kurt ve Murat Acar’ın Denizlihaber.com’la inanılmazı başardığına dikkat çekerken, Denizlililerin bu başarıya daha fazla destek olup, sahip çıkmasını istedi. Ak “Denizlihaber’i günde en az bir ya da iki kez tıklıyorum. Denizli daha fazla tıklayıp Denizlihaber’e daha fazla destek olmalı” diye konuştu.

ÖZIŞIK ‘BU GENÇ ARKADAŞLARIMIZI ALKIŞLAYIN’
İnternet Medyası Derneği Başkanı Hadi Özışık, konuşmasına salona “Önce biraz sessiz olmanızı ve ardından bu genç arkadaşlarımız için kocaman bir alkış istiyorum” sözleriyle başladı. Etkinliğe katılan çok sayıda davetli Özışık’ın çağrısı sonrası Denizlihaber ekibini uzun süre alkışladı. Özışık, İnternet Medyası Derneği olarak internet gazeteciliğinin devlet tarafından tanınması için yoğun bir gayret gösterdiklerinin altını çizerken, Türkiye’deki tüm internet gazetelerine de sahip çıkmaya çalıştıklarını söyledi. Zaman zaman daha küçük çaplı ve veya yerel internet gazetelerine tam anlamıyla sahip çıkmadıkları yönünde eleştirildiklerini hatırlatan Özışık, “Biz şarlatanlara değil böyle gerçek ve özgün gazetecilik yapanlara sahip çıktık, çıkıyoruz. Arkadaşlarımızın davetini biran bile düşünmeksizin hemen kabul ettim ve buraya geldim” diye konuştu.

‘HER REKLAM YOL SU ELEKTRİK OLARAK GERİ DÖNER’
Özışık, Merih Ak’ın gazeteye daha fazla ziyarette bulunarak destek olunması gerektiğine ilişkin çağrısına atıfta bulunarak “Özellikle salonda çok sayıda işadamı görüyorum. Gazeteye tıklayarak değil reklam vererek destek olun. Verdiğiniz her reklam size yol, su ve elektrik olarak geri dönecektir” diye konuştu.

SERTEL ‘YÜREKLİ VE AHLAKLI YAYINCILIĞIN ÖRNEĞİ’
Özışık’ın ardından kürsüye gelen Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Atilla Sertel, Denizlihaber.com’un çok yürekli ve ahlaklı bir yayıncılık örneği gösterdiğini söyledi. Denizlihaber.com’un 10 yıllık mücadelesinin asla yadsınamayacağına vurgu yapan Sertel, çok başarılı bir yayıncılık örneği olan Denizlihaber.com’un kentin dinamikleri tarafından desteklenmesi gerektiğinin altını çizdi.

ZOLAN ‘GURUR DUYDUK’
Belediye Başkanı Osman Zolan ise yaptığı konuşmada “Kurulduğu günden bu yana yaptığı haberciliğinden dolayı Denizlihaber.com’u kutluyorum. Denizli’deki basın sektörü Türkiye’ye örnek bir durumdadır. Ben de Denizlihaber.com’un okuyucuları arasındayım. Gerçekten arkadaşlarımızın başarılarıyla gurur duyuyoruz. Bugün 10. Yıldönümünü kutluyoruz. İnşallah 20. Yıldönümünde de böyle güzel bir ortamda hep birlikte kutlarız” diye konuştu.

KESKİN “ÇOK ÖNEMLİ BİR GÖREVLERİ VAR’
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Adnan Keskin, Türkiye’de demokrasinin en önemli unsurlarından birinin gazetecilik olduğunu söyledi. “Böylesi önemli bir görevde ciddi başarıların altına imza atan, gazetecilik ve tarafsızlık ilkesinden taviz vermeden yayın hayatını sürdüren Denizlihaber.com ekibini kutluyorum” diye konuşan Keskin, Denizlihaber’in daha uzun yıllar büyüyerek yayın hayatını sürdürmesi temennisinde bulundu.

DEMİR ‘DESTEKLENEREK GELECEĞE TAŞINMALI’
Denizli Valisi Abdulkadir Demir, Denizlihaber.com ekibinin çok önemli bir görevi yerine getirdiğini söyledi. Bu önemli başarının desteklenmesi ve geleceğe taşınması gerektiğine de dikkat çeken Vali Demir, Denizlihaber.com ekibine çalışmalarında başarılar diledi.

10 YIL PASTASI
Konuşmaların ardından, etkinliğe katılan ulusal medya ve gazeteci örgütü temsilcilerine Denizli Valiliği’nin armağanı Ceşm-i Bülbül hediye edildi. Etkinlik seremonisi Denizlihaber.com’un 10. Yıldönümü pastasının kesilme merasimiyle son buldu.

Yorumlar

Abdi BAKLAN   -  Bağlantı 1 Aralık 2012, 20:17

Nazik davetinize rağmen İl dışında olmam nedeniyle Kuruluşunuzun 10.yılı etkinliklerine katılamadığım için üzgünüm.Denizli Haber Horozu’nun bir üyesi olarak Sedat KURT’un şahsında Murat ACAR ile diğer çalışanlarının “Denizlihaber.com”daki başarılı çalışmalarından dolayı Tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum.

mehmet Sari   -  Bağlantı 1 Aralık 2012, 17:06

Onnncu yilinizi kutlar basarilirinizin devamini dilerim.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Mayıs 2024 Pazar 18 33Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
20 Mayıs 2024 Pazartesi 18 32Parçalı Bulutlu
21 Mayıs 2024 Salı 19 34Az Bulutlu
22 Mayıs 2024 Çarşamba 19 36Az Bulutlu
23 Mayıs 2024 Perşembe 19 33Parçalı Bulutlu