REKLAMI GEÇ

DTO BAYRAMI, ÇOCUK YUVASINDA KUTLADI

DTO BAYRAMI, ÇOCUK YUVASINDA KUTLADI

DTO Başkanı Necdet Özer ve yönetim kurulu üyeleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda, Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu’na bağlı çocuk yuvasındaki çocukları ziyaret etti, hediye dağıtıp gönüllerini aldı.

/ DENİZLİHABER / 23 Nisan 2011 Cumartesi, 18:42

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Necdet Özer, Meclis Başkanı Mehmet Gökçe, Yönetim Kurulu Üyeleri; Ali Önal, Habib Yıldız, Ramazan Çelikkol, Mehmet Fatih Koçer, Salih Sarıkaya ve Genel Sekreter Ali Rıza Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu’ndaki çocuklarla birlikte kutlayarak, duygulu anlar yaşadı.

Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu’nda kalan çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için özel hazırladıkları gösterileri, DTO heyetine sundu. Gösteriler öncesinde konuşma yapan Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer, yuvadaki çocukların kendileri için ayrı bir önem taşıdığını belirterek, “23 Nisan 1920’de, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni açtı ve 23 Nisan gününü ulusumuza, çocuk bayramı olarak da tüm dünya çocuklarına armağan etti. Çocuklarımız bizler için çok önemli değerdir. Onların temelini ne kadar sağlam atarsak geleceğimize yatırımı o kadar sağlam yaparız. Bu nedenle özellikle buradaki çocuklarımızın iyi yetişmesi, bizleri o derece onurlandırmaktadır” dedi.

23 Nisan Bayramı’nın her yıl büyük bir coşkuyla kutlandığını söyleyen Özer, “Bizler, 23 Nisan Bayramı’nı ilk olarak sizlerle kutlamak istedik. Buradaki çocuklarımız büyüdüklerinde çeşitli devlet kademelerinde farklı iş gruplarında veya bir yerlerde sorumluluk sahibi olacaklar. Bu bağlamda hem yetiştirme yurdu çalışanlarına hem de Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu İl Müdürü Ahmet Altın’a gözümüzü arkada bırakmadıkları için teşekkür ediyorum. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızın 91. Yılını, tüm ulusumuzun ve çocuklarımızın bayramını en içten duygularımla kutluyor, bu vesileyle, bu günleri bizlere armağan eden Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü saygıyla anıyorum” diye konuştu.

Yapılan konuşmalar sonrasında çocuklar, 23 Nisan ile ilgili şiir ve şarkı söyledi, halk oyunları gösterileri yaptı. Gösteriler sonrasında, Denizli Ticaret Odası heyeti, Psikolog Sıdıka Çabuk gözetiminde alınan zeka geliştirici oyuncakları çocuklara hediye etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
18 Mayıs 2024 Cumartesi 17 32Parçalı Bulutlu
19 Mayıs 2024 Pazar 19 31Mevzi Sağanak Yağışlı
20 Mayıs 2024 Pazartesi 20 34Az Bulutlu
21 Mayıs 2024 Salı 21 36Parçalı Bulutlu
22 Mayıs 2024 Çarşamba 20 36Az Bulutlu