REKLAMI GEÇ

Dünya’nın tek çocuk bayramı coşkuyla kutlandı

Dünya’nın tek çocuk bayramı coşkuyla kutlandı

Ulu Önden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı ve Dünya’nın tek çocuk bayramı unvanıyla övünç kaynağımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, törenlerle kutlandı. Valilik önündeki Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başlayan törenler, Açık Hava Tiyatrosu’ndaki gösteriler ile devam etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Nisan 2019 Salı, 11:57

Dünya’nın tek çocuk Bayramı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları Denizli’de  Protokol üyelerinin katılımı ile Valilik Önündeki Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başladı. Buradaki tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile tamamlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları Ziya Tıkıroğlu Açık Hava Tiyatrosu’ndaki etkinliklerle devam etti. İsmail Tosunoğlu Özel Eğitim İş ve Uygulama Merkezi Mehter Takımı’nın karşıladığı çocuklar ve misafirler tiyatrodaki yerlerini aldıktan sonra tören başladı.

Valilik önünde olduğu gibi burada da törenler saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.  İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz’un günün anlamını belirten konuşmasından sonra ise okulların hazırladıkları gösterilere geçildi.

Hayme Hatun Anaokulu’nun gösterisi ile başlayan kutlamalar, Turgay Mersin Ortaokulu’ndan Ümmühan Tembelo’nun 23 Nisan adlı şiiri okuması ile devam etti. Türkiye Birincisi Musa Kazım Manasır İlkokulu’nun gösterisinin ardından Gazi İlkokulu’ndan Berna Çobankel “Bayramımız Var” adlı şiirini okuduktan sonra sırasıyla Fatih İlkokulu, Sevil Kaynak Ortaokulu ve Vali Recap Yazıcıoğlu İlkokulu sahne aldı.

Daha sonra İsmail 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında yapılan “23 Nisan Benim Bayramım” konulu şiir ve resim yarışmasında dereceye giren öğrencilerin ödülleri verildi. Program ödül töreni ile tamamlandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 31Az Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 16 32Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 30Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
1 Mayıs 2024 Çarşamba 17 30Parçalı Bulutlu