REKLAMI GEÇ

Bu okuldan geçene yüzde 50 indirim

Bu okuldan geçene yüzde 50 indirim

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından “Ailemi Seviyorum” projesi kapsamında düzenlenen “Evlilik Okulu”nda 16 saatlik kursu başarıyla tamamlayanlar, nikah salonlarında yüzde 50 indirim hakkı kazanacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Ağustos 2014 Cuma, 09:36

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından “Ailemi Seviyorum” projesi kapsamında yaklaşık 2 yıldır uygulanan Evlilik Okulu’nda, 19. dönem eğitimi başladı. 35 kişiyle başlayan yeni dönem eğitimi için düzenlenen törene katılan Denizli Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, “Bugüne kadar evlik öncesi, nişanlılık dönemi ve uzun yıllar evli olan çiftler burada eğitim aldı. Göreceksiniz 16 ders saati sonunda, ‘ben bunları bilmiyordum, iyi ki buraya gelmişim’ diyeceksiniz. Çok memnun kalacaksınız. Bugün programımızın ilk dersi başlıyor. İnşallah güzel bilgilerle donanıp hayatınızı mutlu bir şekilde geçirmenizi temenni ediyorum” dedi.

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Hüdaverdi Otaklı ise, Ailemi Seviyorum projesinin Türkiye’nin en iyi sosyal sorumluluk projesi seçildiğini hatırlatarak, “Türkiye’de benzeri 5-6 saatlik eğitimi içeren değişik uygulamalar var. Ancak bizde bu eğitim 16 saat. Farklı uzmanlık alanındaki hocalarımız eğitimlere katılacak” diye konuştu.

EĞİTİM KONULARI

Toplam 16 saat sürecek eğitim sürecinde; evliliğin ilk dönemleri, aile ekonomisini oluşturma, stresle baş etme yöntemleri, sağlıklı bir aile kurmak için öneriler, evlilik ve hukuki haklar, evlilikte cinsel sorunlar, doğru iletişim gibi konularda eğitim verilecek.

Eğitim sonunda düzenlenecek sertifika töreninde başarılı çiftlere hediyeler de verilecek. Ayrıca kursu başarıyla tamamlayan çiftler, nikah salonlarından yüzde 50 indirim almaya hak kazanacak.

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin bugüne kadar 18 kez düzenlediği eğitim programlarına 639 kişi katıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 31Az Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 16 32Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 30Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
1 Mayıs 2024 Çarşamba 17 30Parçalı Bulutlu