REKLAMI GEÇ

Futbolun unutulmazları Denizli’de buluştu

Futbolun unutulmazları Denizli’de buluştu

Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut’un, Türkiye’ye örnek gösterilen ‘Hayata Pas Ver’ projesi Türk futbolunun önemli isimlerini Denizli’de buluşturdu. Federasyon Başkanı Demirörenden Şükür’e, Şeytan Rıdvan’dan Rüştü Rençber, Tayfur Havutçu, Ali Yalçın, Levent Kartop’a kadar önemli isimler Denizli’ye geldi.

/ DENİZLİHABER / 18 Şubat 2013 Pazartesi, 19:53

Denizli Emniyet Müdürlüğü himayesinde yürütülen ‘Hayata Pas Ver Projesi’ Türk futbolunun unutulmazlarını bir araya getirdi. Emniyet Müdürü Zeki Bulut’un davetlisi olarak, Federasyon Başkanı Yıldırım Demirören, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, AK Parti Milletvekilli ve eski futbolcu Hakan Şükür, eski hakemlerden Sadık Deda, K.D.Ç.Karabükspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Seyit Ateş, Gazeteci Fatih Doğan, TFF İcra Kurulu Üyesi Edip Eren, eski futbolcular Hakan Ünsal, Rıdvan Dilmen, Rüştü Rençber, Tayfur Havutçu, Ali Yalçın ve Levent Kartop Denizli’ye geldi. Ünlülerin ilk durağı ‘Hayata Pas Ver Projesi’ kapsamında Pamukkale Üniversitesi’nde düzenlenen ‘Sporda Şiddet ve Düzensizlik’ konulu panel oldu.

AK Parti İstanbul Milletvekili ve eski futbolcu Hakan Şükür’ün uçağı Denizli Çardak Havaalanına inememesi sebebiyle geç katıldığı panele,Denizli Milletvekilleri Nihat Zeybekci, Mehmet Yüksel, Bilal Uçar ve Nurcan Dalbudak, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut, PAÜ Rektörü Prof.Dr.Hüseyin Bağcı ve davetliler katıldı. Panelde eski hakemlerden Sadık Deda, K.D.Ç.Karabükspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Seyit Ateş, Gazeteci Fatih Doğan, TFF İcra Kurulu Üyesi Edip Eren’in konuşma yaptığı panelde, futbolda yaşanan şiddet olayları masaya yatırıldı.

“ŞİDDET YAPMADAN ÖNCE VİCDANLI OLUNMALI”

Yasal ne kadar iş yapılırsa yapılsın insanların değiştirilemediğini söyleyen Hakan Şükür, “Her ne kadar devlet şunları şunları yapsın diyorsak, işin içinde o insanların da tanıdığı eşleri, dostları var. Haliyle burada insanın vicdanı ortaya çıkıyor. Keşke herkes şiddet yapmadan önce vicdanlı olabilse. Ahlaklı ve inançlı olabilse. İnsan kendi kendine oturup bunu düşündüğünde bunu kendi kendine çözer zaten. Güzel çalışmalar oluyor ben umutluyum. Güzel gençler yetişiyor. O gençler de bu süreci tamamlayacaktır” dedi.

FUTBOLUN ÜNLÜLERİNDEN FUTBOL ŞOV
Federasyonun Şirinköy Mahallesi’ndeki Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şubesi bahçesine yaptırdığı halı sahanın açılışına Federasyon Başkanı Yıldırım Demirören, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, AK Parti milletvekilleri Hakan Şükür, Nihat Zeybekci, Bilal Uçar, Nurcan Dalbudak, Mehmet Yüksel, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Emniyet Müdürü Zeki Bulut ile eski futbolcular Hakan Ünsal, Rıdvan Dilmen, Rüştü Rençber, Tayfur Havutçu, Ali Yalçın ve Levent Kartop katıldı. Açılışta, Denizli Karması ile Şöhretler Karması, 30 dakikalık bir maç yaptı. Eski hakem Sadık Deda’nın yönettiği müsabakayı Hakan Şükür’ün takımı 3-2 kazandı.

DEMİRÖREN:”GENÇLERE FIRSAT VERMELİYİZ”
Yıldırım Demirören, yönetimin geçen yıl ağustos ayında Denizli dahil 7 ilde halı saha yapma kararı aldığını hatırlatarak şöyle dedi: “İlk biten saha burası oldu. Türk futbolunun geleceğini kurtaracak çocuklar bu sahalarda yetişecek. Bizler, Dünya Kupası’na veya Avrupa Kupası’na 5 yılda bir kez katılacağımıza, Avrupa’nın altıncı büyük futbol ülkesi olarak her defasında katılmalıyız. Bu kalıcı yapıyı ancak gelecek genç nesillerle sağlarız. O yüzden bu sahalara hem de genç çocuklara fırsat vermemiz lazım.”

TÜRKİYE’YE ÖRNEK PROJE
Futbolun ünlüleri, Federasyonun Şirinköy Mahallesi’ndeki Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şubesi bahçesine yaptırdığı halı sahanın açılış töreninden sonra, Denizli Belediyespor’u ziyaret etti. Sıcak buluşmanın ardından konukların bir sonraki durağı ise PAÜ Kongre ve Kültür Merkezi oldu. Burada Denizli Emniyet Müdürlüğü’nün bir süre önce hayata geçirdiği ‘Hayata Pas Ver’ isimli projenin resmi açılış törenine katılan ünlüler, törende yaptıkları konuşmasında Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut’a teşekkür ederken projenin Türkiye’ye örnek bir proje olduğunu söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Mayıs 2024 Pazar 18 33Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
20 Mayıs 2024 Pazartesi 18 32Parçalı Bulutlu
21 Mayıs 2024 Salı 19 34Az Bulutlu
22 Mayıs 2024 Çarşamba 19 36Az Bulutlu
23 Mayıs 2024 Perşembe 19 33Parçalı Bulutlu