REKLAMI GEÇ

Genç Denizli ile kazandılar

Genç Denizli ile kazandılar

Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli bünyesinde kurulan resim ve tiyatro kulüplerinde eğitim alan gençler, özel yetenek sınavıyla öğrenci alan üniversitelere yerleşti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Ağustos 2016 Salı, 13:09

Genç Denizli bünyesinde kurulan kulüplerde eğitim aldıktan sonra bu yıl ve geçmiş dönemlerde özel yetenek sınavıyla öğrenci alan üniversiteleri kazanan öğrenciler, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.

Başkan Zolan ziyarette yaptığı konuşmada, “Gençlerimiz değişik donanımlar kazansın istiyoruz. Tiyatro, resim, sinema, hat ve buna benzer birçok branşta eğitimler veriyoruz. Özellikle tiyatro ve resim etkinlikleri yoğunlukla yapılıyor. Siz talep ettikçe biz mutlu oluyoruz” dedi.

genc_denizli_ile_kazandilar-ic

KARAKALEM PORTRESİNİ HEDİYE ETTİLER
Genç Denizli ile çok doğru bir projeyi hayata geçirdiklerini ifade eden Zolan, “Sizlere katkı sağlayabildiysek ne mutlu bizlere. İnşallah kendi gönlünüzde, hedeflediğiniz ve arzuladığınız yerlere ulaşırsınız. Tabii en önce mutlu olmak, özgüvenli olmak gerekiyor. Hiçbir şey olmazsa olmaz değildir, gayret ve çaba gerekir. Size düşen de budur. Siz de onu başarıyla yapıyorsunuz, tebrik ediyorum” diye konuştu.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Projesine bugüne kadar verdiği desteklerden dolayı Başkan Zolan’a teşekkür eden öğrenciler ise, kendisine ait kara kalem portre çalışması tablo hediye etti.

BU YIL KAZANANLAR
Genç Denizli ile bu yıl istedikleri bölüme yerleşen öğrenci ve kazandıkları okullar şöyle: Habibe Sicim Pamukkale Üniversitesi, Tuğba Ayaz Adnan Menderes Üniversitesi, İsmail Tubay Pamukkale Üniversitesi, Mert Demirkol Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesi ve Yeliz Demirci Uludağ Üniversitesi.

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu