REKLAMI GEÇ

Gençler Avrupa fırsatlarını anlatıyor

Gençler Avrupa fırsatlarını anlatıyor

Denizli’de Avrupa Bilgi Ağı Eurodesk’in temas notası olan Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi, gençlere Avrupa fırsatlarını anlatmayı sürdürüyor. Gençlerin standını ziyaret eden Başkan Osman Zolan, geleceğin teminatı gençler için tüm imkanları seferber etmeyi sürdüreceklerini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Eylül 2019 Pazartesi, 12:24

Denizli’de 2012 yılından itibaren Avrupa Bilgi Ağı Eurodesk’in temas noktası olan Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi, gençlere Avrupa fırsatlarını anlatmayı sürdürüyor. Bu kapsamda Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Avrupa Birliği tarafından resmi Avrupa Spor Haftası etkinliği olarak desteklenen Açık Sokaklar Günü’nü fırsat bilerek 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda stant açtı. Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Bilge Naz Sak, Eurosdesk temas noktası ile gençler için eğitim ve gençlik alanlarındaki Avrupa fırsatları ile gençlerin Avrupa faaliyetlerine katılımı hakkında bilgi sağladıklarını belirterek, kendilerine desteğini hiçbir zaman esirgemeyen ve her zaman yanlarında olan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür etti.

“GENÇLİK DEMEK GELECEK DEMEKTİR”
Gençlik Meclisi’nin standını ziyaret eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, gençler ile bir süre sohbet ederek başarılar diledi. Gençlik Meclisi’nin bugüne kadar çok güzel projelere imza attığını ifade eden Başkan Osman Zolan, “Her zaman söylediğim gibi gençlik demek gelecek demektir. Okuyan, araştıran, sorgulayan, milli ve manevi değerlerine bağlı, bilgi ve yeteneklerini ülkemiz ve insanlık için kullanacak bir gençlik için tüm imkanlarımızı seferber etmeyi sürdüreceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu